23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

David Harbon er utnevnt som daglig leder for salgsområdet Nord- og Sentral-Europa

1. januar 2024 og får det fulle ansvaret for lederskap, utvikling og gjennomføring av alle sider ved områdets salgsaktivitet gjennom både direkte og indirekte salgskanaler.

Metallskjæringseksperten Sandvik Coromant har annonsert utnevnelsen av David som daglig leder for salgsområdet Nord- og Sentral-Europa. Harbon tiltrer i stillingen 1. januar 2024 og får det fulle ansvaret for lederskap, utvikling og gjennomføring av alle sider ved områdets salgsaktivitet gjennom både direkte og indirekte salgskanaler.

Harbon bidrar med omfattende forretningskunnskaper og erfaring på feltet maskinell bearbeiding og har tidligere hatt mange ledende roller innenfor Sandvik Group. Han begynte i selskapet allerede i 1993 som salgsingeniør ved Sandvik Materials Technology i Storbritannia, og i årenes løp har han bekledd mange ledende stillinger i ulike avdelinger hos Sandvik. Blant annet har han vært salgsdirektør for EMEA, Sandvik Medical Solutions ved Sandvik Materials Technology og salgsutviklingsdirektør i Sandvik Construction ved Sandvik Rock Tools.

I 2013 begynte Harbon i Sandvik Coromant, og siden 2020 har han ledet salgsgruppen for Storbritannia og Irland i salgsområdet Sør- og Vest-Europa. I løpet av tiden som sjef for salgsgruppen Storbritannia og Irland ledet David gruppen gjennom nedgangen under pandemien og lyktes med å sette fart i salget under oppgangsperioden.

“David har over 30 års erfaring innenfor Sandvik Group og kan skilte med en suksessrik bakgrunn innen salg, drift og strategisk kundebehandling,” forteller Michael Eneberg, global salgs- og markedsføringsdirektør hos Sandvik Coromant. Han bidrar med masse erfaring og kunnskap innen bransjen og de markedene der vi opererer. Vi er overbevist om at David vil fortsette å drive organisasjonen vår fremover. "

I forbindelse med utnevnelsen sier Harbon dette: "I løpet av de siste årene har markedet i Storbritannia og Irland opplevd flere globale utfordringer og bevist sin robusthet gjennom ustabile tider. Det har vært svært tilfredsstillende å lede markedet, og jeg har lært en masse. Gjennom pandemi og økonomisk nedgang har vi stått overfor en rekke globale utfordringer siden 2020, og hver eneste én har gitt oss anledning til refleksjon og forbedring. Jeg kommer til å dra veksler på denne lærdommen i den nye rollen min som daglig leder i Nord- og Sentral-Europa, og ser frem til å være en del av regionens kontinuerlige vekst. "

For å finne ut mer om de nyeste produktene og tjenestene fra Sandvik Coromant, kan du besøke nettstedet

Sandvik Coromant
street 1
7010 Trondheim
Ringerike
Norge
Org. nr.: NO915703607

Kontaktperson

AS

Send til en kollega

0.079