23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

TRUMPF presenterer nytt maskinkonsept for 2D laserskjæring på Euroblech

TRUMPF vil på Euroblech 2016 presentere sin nye TruLaser Center 7030. Med denne maskinen har de kommet opp med den optimale løsningen til mange kundebehov og problemer.

Rundt hundre ansatte har jobbet i to år med utviklingen av denne maskinen. De har endret perspektiv – bort fra det det eksisterende maskinkonseptet til kundens produksjonsoppgaver. Hele produksjonsprosessen ble simulert for første gang og deres tenkning gikk langt utover bare skjæreprosessen selv. De innså at det var viktig å gjøre produktivitet målbar - med ekte deler, og under reelle produksjonsforhold. For dette formål, genererte ekspertene standardførte konfigurasjoner som representerer spekteret av deler til TRUMPF kunder. Her ble de støttet av kunder fra mange forskjellige bransjer med flere hundre set-up planer, som de deretter kunne vurdere statistisk henhold til de relevante parametere. Dette gjorde de i stand til å plassere en numerisk verdi på alle problemene til kundene. Målet var å spare kundene for 30 prosent av bearbeidingskostnadene.

I det siste har fokuset til nye innovasjoner vært rettet mot økning i skjærehastighet, lasereffekt og kantkvalitet. Dette har ført til at maskinene har blitt raskere, men liten endring med tanke på autonomi og bearbeiding. Med tynnplater  er maskinene nå så raske at man trenger flere ansatte for å få deler ut av dem raskt nok. Etter hvert som maskinene blir raskere skifter fokuset til avbrudd og kostbare oppfølgingsaktviteter.

Det nye maskinkonseptet til TRUMPF, TruLaser Center 7030, løser dette problemet. Den helautomatiske maskinen tar seg av produksjonsprosessen. Den kan arbeide selvstendig over lange perioder uten behov for brukertilsyn.

 

Du treffer TRUMPF på Euroblech i hall 11, stand B94

Pantronic AS
Anolitveien 4
1400 SKI
Ski
Norge
Org. nr.: NO991298932

Kontaktperson

PAN

Send til en kollega

0.032