23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

TOUGHBOOK 55mk3 setter standarden for robust mobil databehandling for alle anvendelser

Den allsidige TOUGHBOOK 55 har blitt oppdatert for å møte de skiftende behovene til den moderne mobile arbeidsstyrken.

Panasonic Connect kunngjorde i dag at den tredje versjonen av sin markedsledende modulære robuste bærbare PC, Toughbook 55, er tilgjengelig. Den oppgraderte enheten er tilpasset de stadig mer varierte rollene til den moderne mobile arbeideren, uavhengig av oppgave eller applikasjon. Den balanserer perfekt behovet for tilkoblinger, fleksibilitet og brukervennlighet med robusthet, lang batterilevetid og sikkerhet. 

Designet for mobile arbeidstakeres ulike roller 
TOUGHBOOK 55mk3 er et stort sprang fremover. Den gjør det mulig for brukere i for eksempel energi- og felttjenestesektorene, bilindustrien, nødetatene og forsvaret å dra nytte av den overlegne ytelsen, forbedrede tilkoblingsmuligheter og økende behov for modularitet for å tilpasse seg mobile arbeideres ulike krav. 

Panasonic har lagd den til den mest tilpasningsdyktige robuste enheten på markedet, og har forbedret den modulære designen ytterligere gjennom å legge til et nytt utvidelsesspor bak, som har en fjerde USB Type-A- og en andre USB Type-C-grensesnitt fra januar 2024, som er ideelt for høyhastighets dataoverføringer. TOUGHBOOK Universal Bay er stadig på plass for en rekke eksterne enheter som kan byttes ut i en håndvending.

Prosessorkraften har økt med opptil 12,7 % (PC mark10) takket være Intel 13. -generasjon Core™ i5 prosessor med Intel vPro-teknologi® (Raptor Lake).® For de som krever maksimal ytelse for de mest krevende applikasjonene, gir den valgfrie nye Core™ i7p-rosessoren med Intel vPro-teknologi® en økning i datakraft på opptil 17,4 % (PC-mark10). Andre forbedringer inkluderer forbedret eSIM og Dual SIM-tilkobling for nøyaktig og pålitelig kommunikasjon overalt, den nyeste Wi-Fi-teknologien (Intel® Wireless 6E AX211) som velger optimal båndbredde for å spare batteristrøm samt oppgradert Bluetooth 5.3 **-tilkobling. Denne nyeste Windows 11 Pro-enheten er også tilgjengelig med Windows 10-drivere, for de som ennå ikke har gått over til det nye operativsystemet.

Fremtidssikret for industrielle behov
TOUGHBOOK 55 er ideell for FoU-ingeniører i bilindustrien som trenger en robust og pålitelig bærbar PC for å håndtere utfordrende forhold, enten det er testing på avsidesliggende steder, i varmekammeret eller på testbanen. Med telemetri som fanges opp i sanntid, kan enheten enkelt håndtere store datamengder med sine overlegne lagrings- og tilkoblingsmuligheter.

For energiselskap og service i felten skiller TOUGHBOOK 55 seg ut med sine mange konfigurasjons- og tilkoblingsmuligheter, inkludert til eldre systemer og spesielle porter. For forsvaret og nødetatene tilbyr TOUGHBOOK 55 høye nivåer av datasikkerhet som en Microsoft Secured-core PC og har driftskritiske nivåer av tilkoblinger. 

Kombinert med en lett konstruksjon og en IP53-klassifisering som beskytter mot støv og vannsprut, tåler TOUGHBOOK 55 slag og fall på opptil 90 cm* og fungerer uten problemer i temperaturer fra -29 °C til +60 °C*. 

Bærekraftig økosystem
De som ønsker å utstyre sin mobile arbeidsstyrke med denne nyeste maskinen trenger ikke å bekymre seg for ekstra kostnader. Denne nyeste enheten er kompatibel med det meste av økosystemet av eksterne enheter, for eksempel batteripakker og ladere, i TOUGHBOOK 55-serien. 

"TOUGHBOOK 55mk3 hever listen for robuste enheter som kan skreddersys nøyaktig til kundenes krav, uansett deres behov. Med bærekraft i sentrum av vår strategi for sirkulær økonomi er det virkelig revolusjonerende å tilby en formålstjenlig, pålitelig robust bærbar PC som kommer til å være til nytte for sluttbrukere i en rekke sektorer i årene som kommer, sier Dirk Weigelt, Senior Product Marketing Manager hos Panasonic Mobile Solutions Business Division.

Mer informasjon om TOUGHBOOK 55mk3, finnes på: www.toughbook.eu.

* Test av et uavhengig tredjepartslaboratorium i henhold til MIL-STD810H.

** Bluetooth-versjonen avhenger av Windows11-versjonen

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.032