23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Laserrøyk – er et farlig stoff med olike farlige partikler

Har ni koblet et avtrekksystem med tilpasset filtersystem er lasermaskin? ULT har avtrekksystemer som er tilpasset ulike lasersystemer og materieler.

Lasermerking, lasergravering, lasersveising og andre laserteknikker kenner vi alle lit om, men hvor mange av oss vet at laserrøyken er farlig for vores helse? 

Vid laserbehandling av metall så inneholder støv tungmetaller og vid laserbehandling av legeringsmetaller så frigjøres stoffer som nikkel, kobolt og krom. I verste fall blir alle disse stoffene absorbert av kroppen, noe som kan føre til økt kreftrisiko, sykdommer i luftveiene og problemer med det kardiovaskulære systemet.

Hvordan beskytter man seg mot farlige partikler i innåndingsluften?
Installer en avtrekksystem. ULT AG har en serie som er tilpasset för lasersystemer.  LAS -serien er avtrekk med filtersystemer for å ta vare på de farlige partiklene i røyken som oppstår under lasermerking, laserskjæring, lasersveising, laserstruktur og laserablation.  ULTs LAS-serie er avtrekk som er egnet for laserprosesser, og de kan plasseres direkte ved kilden om ønskelig. Laserrøyk og laserdam er farlige å puste inn, sørg for at det er en avtrekk till maskinen for en trygg och sikker arbeidsplass. ULTs avtrekk er rask og enkel å koble til, og det er også raskt og enkelt å erstatte filtre, ikke noe stort vedlikehold er nødvendig.

Ønsker du hjelp med å beskytte dig och de ansatte mot farlige partikler i inhalasjonsluften? Da er du velkommen til å kontakte
Karoline Ljung Tel. +46-40-536623 eller E-mail: karoline.ljung(@)solectro.se

Vi på Solectro AB er forhandler for ULT AG i Tyskland og ULT AG har bred kunnskap og har et godt tilpasset utvalg av avtrekk med  filtreringsenheter av høy kvalitet. Det er av stor betydning at det blir det riktige type av aggregat med det riktige antall filtre og den riktige type av filter. 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

 

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 LOMMA
Lomma kommun
Sverige
Org. nr.: SE5561434035

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031