23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Hexagons iConstruct™ øker produktiviteten i halvlederprosjekter hos Mercury

Mercury, som har over 30 års erfaring med halvlederanlegg, har forbedret prosjekteffektiviteten ved hjelp av Hexagons iConstruct. Mercury hadde utfordringer med datautvinning og kollisjonshåndtering, og tok iConstruct i bruk på grunn av den avanserte BIM-teknologien, som effektiviserer prosesser, øker sikkerheten og optimaliserer tidsfrister. Verktøyet har vist seg å være uvurderlig i deres siste irske halvlederprosjekt, med robust rapportering og automatisering som sparer manuelt arbeid og sikrer nøyaktighet og budsjettoverholdelse. Mercury setter stor pris på iConstruct i fremtidige prosjekter.

Mercury har levert halvlederanlegg i over 30 år, og har samarbeidet med noen av de største produsentene i Europa.     
  
Som en respektert entreprenør har de brukt iConstruct i syv år, og har gradvis oppgradert og utviklet bruken for å utnytte flere av de kraftige verktøyene. Mercury har brukt iConstruct på en rekke prosjekter, inkludert deres siste prosjekt, et halvlederprosjekt i et nytt anlegg på en eksisterende campus i Irland.     
  
I dette prosjektet ønsket de å utnytte iConstructs muligheter ytterligere og tilpasse produktveikartet til sine mål og målsettinger for å kunne styre prosjektet effektivt og sikre at det ble fullført i tide og innenfor budsjettet. Mercury hadde imidlertid møtt betydelige utfordringer i tidligere prosjekter på grunn av begrensninger i verktøyene for datauttrekk og kollisjonshåndtering. Disse verktøyene trengte flere automatiseringsmuligheter, noe som hindret Mercury i å utnytte det fulle automatiseringspotensialet i sine prosjekter.     
  
I tillegg hindret manglende rapporteringsfunksjoner Mercury i å analysere og kommunisere prosjektdata på en effektiv måte. Det pågående halvlederprosjektet som involverte flere datakilder, gjorde det stadig mer komplisert å integrere og administrere dataene i modellene.     
  
Mercury innså behovet for å ta i bruk Advanced Work Packaging (AWP) for å overvinne disse hindringene, men trengte en løsning som sømløst integrerer AWP-data i de eksisterende verktøyene. For å håndtere begrensningene i de eksisterende verktøyene gjennomførte Mercury en grundig evaluering av tilgjengelige løsninger, med sikte på å finne et omfattende verktøy som effektivt kunne takle utfordringene og oppfylle de spesifikke kravene.    
  
Mercury valgte til slutt Hexagons iConstruct-plattform på grunn av den avanserte BIM-teknologien og tilpasningsmulighetene. iConstruct bidro til å forbedre sikkerheten, effektivisere kostnadsprosessene og optimalisere prosjektets tidslinjer. Plattformens rapporteringsfunksjoner og automatiseringsverktøyet BIMflow sparte utallige timer med manuelt arbeid og sikret nøyaktighet. Mercury anser iConstruct som uvurderlig og planlegger å samarbeide med Hexagon i fremtiden for å øke effektiviteten og presisjonen.    
  
"Vi gleder oss til å fortsette å bygge videre på suksessen med det nåværende prosjektet og bruke det som rettesnor for fremtidige prosjekter. iConstruct har vært et uvurderlig verktøy for å effektivisere prosessene våre, og vi kan ikke forestille oss å jobbe uten det", sier Ciaran McCreary, Life Science and Technology - BIM Manager, Mercury.   
  
Les hele casestudien for å finne ut hvordan Mercury forbedret effektiviteten i halvlederprosjekter ved hjelp av Hexagons løsning. 

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
Org. nr.: SESE5566019773

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047