23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Den eneste bi-directionale seal ringen med type godkjenning

TPC HX seal er den eneste ringen i sitt slag med type godkjenning

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7090036368575201280

TPC HX anbefalt for subsea bruk, kan leveres med sølv coating. Robust og enkel montering, i tillegg til subsea bruk kan den også brukes i vanskelige applikasjoner i for eksempel bruk ved høye temperaturer. Typegodkjent av DNV i henhold til DNVGL-OS-E101 og DNVGL-OS-E201. 

Ingen praktiske begrensninger i forhold til vanndyp, tetter like godt fra begge sider. Robust seal design til bruk for dykker assistert montering.

TPC HX ring spor gjør det mulig å bruke standard L-005 eller ISO 27509 IX ring om ønskelig, for eksempel ved testing. Ved testing kan også en standard blind flens med HX spor brukes i mot.

TPC HXS, HXM og HXL tversnitt ringer tilgjengelig for bruk i SPO HX type ring spor. 

I bruk, er ringsporet og selve seal ringen beskyttet av flensens hel tetning. Korrosjon under bruk er derfor ikke et tema.

TP- Products anbefaler ikke bruk av PTFE coating, og leverer ringene derfor uten coating, MoS2 Coated eller sølv coated.

I forbindelse med montering anbefaler vi en tynn smøring på ring og seal flater, se forøvrig i "TPC Installation and assembly guidelines". Prosedyren kan fås ved henvendelse

For mer les på våre hjemmesider https://tp-products.com/

Eller kontakt vår Sales and Business Development Manager John Arnesen - jar@tp-products.com - +47 417 69 074

TP-Products AS
C O Lunds gate 24
3042 Drammen
Drammen
Norge

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031