23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny Linx Spectrum revolusjonerer merking med pigmentert blekk

ACT Logimark AS lanserer en banebrytende merkemaskin for produsenter som har behov for å merke produktene sine med pigmentert blekk (for eksempel hvitt).  

ACT Logimark AS er en av landets eldste leverandører av utstyr, software og løsninger for merking, sporing og kontroll av produkter, emballasje og lastbærere. Selskapet lanserer nå en banebrytende merkemaskin for produsenter som har behov for å merke produktene sine med pigmentert blekk (for eksempel hvitt).  

En av markedets mest innovative produsenter revolusjonerer 
ACT Logimark leverer blekkstråleskrivere (CIJ - countinuous inkjet printere) fra en av markedets ledende produsenter, Linx Printing Technologies. Sammen med Linx er de nå stolte av å lansere nye Linx 8000 Spectrum, en revolusjonerende maskin som gir enestående utskriftskvalitet og minimerer nedetid.

Særlig interessant for plast, kabel, næringsmiddel og drikkevareprodusenter 
Linx 8000 Spectrum er utviklet for å levere høy ytelse og høykontrastmerking med hvit og lyse farger på overflater som plastkabler, ekstruderte produkter og farget glass. Den nye Spectrum passer spesielt godt ved linjehastigheter på opptil 10 meter per sekund i utfordrende miljøer.

Markedets lengste serviceintervall og kun ukentlig rengjøring av skrivehodet
Spectrum har forlenget serviceintervall på opptil 8 000 timer eller 12 måneder, dobbelt så lenge som de fleste andre blekkstråleskrivere for pigmentert blekk. Skriveren har også forlenget holdbarhet, som på lang sikt minimerer kostnader, tid og svinn forbundet med unødvendige linjestopp.

Skriverens patenterte PureFlow®-filtreringssystem sikrer merking med jevnt høy kontrast, og et renere skrivehode som dermed gir konsistent merking i høy kvalitet på hvert produkt, gang etter gang. Linx 8000 Spectrum krever bare ukentlige rengjøringer av skrivehodet, dette er syv ganger færre rengjøringer sammenlignet med lignende skrivere. En annen unik funksjon er Spectrums patenterte Vortex®-system, som sprer eventuelle avsetninger av pigment i blekktanken. Blekket blandes kontinuerlig i maskinen for å holdet blekket i beste kvalitet hele tiden.

For å sikre uproblematisk oppstart, selv etter en måneds nedetid, leveres blekkstråleskriveren Linx AutoFlush, en automatisk rengjøringssekvens som skyller skriveren og skrivehodet, slik at skrivehodet, slanger og kanaler holdes rene og tørre. Sammen med Linx robuste forseglede skrivehoder gir dette betydelig færre manuelle inngrep, enten det kjøres kontinuerlig eller intermitterende.

Enkel betjening kombinert med avanserte muligheter  
Spectrum inkorporerer avanserte funksjoner som er skreddersydd for merking på kabler og ledninger. Den inkludert redigering av redigerbare meldinger mens du skriver, tilbakerullingsdeteksjon og nøyaktig metermerking. Evnen til å skrive ut en rekke koder, symboler, datoer, klokkeslett, logoer og grafikk på en rekke materialer gir også den fleksibiliteten som etterspørres av ekstrusjonsindustrien.

Et enklere brukergrensesnitt betyr at Spectrum kan maksimere oppetiden i produksjonen. Linx patronsystem gjør at operatøren raskt og feilfritt fyller blekk og solvent uten fare for søl. Dette forhindrer bruk av feil forbruksvarer, og man unngår kostbare reparasjoner og uheldig påvirkning på effektiviteten.

"Med sin patenterte teknologi revolusjonerer Spectrum den tradisjonelt krevende pigmentmerkingen. Fra nå er det like enkelt og pålitelig som vanlig CIJ-fargebasert merking. Å skrive svært tydelig på ledninger, kabler og ekstruderte produkter med pålitelighet og uten daglig vedlikehold, har aldri vært mer oppnåelig."

Espen Øverbø, Salgssjef ACT Logimark AS.

ACT Logimark AS
Industrivegen 9
2069 JESSHEIM
Ullensaker
Norge

Kontaktperson

Anne Tove Håveødegård
Markedssjef
anne.tove.haveodegard@act-gruppen.com

Send til en kollega

0.047