23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Loddedampene er helsefarlige med ULTs avtrekksenheter er det enkelt å beskytte personalet

Dampene som produseres ved lodding er ikke sunne og må fanges opp så nær selve loddeprosessen som mulig. Ved oppvarming av loddetinn frigjøres farlige partikler som må fanges opp av en avtrekker med riktig tilpasset filtersystem.

Utløper
27. november 2024

Beskytt personalet ved å installere en avtrekksenhet på arbeidsplassen
ULTs avtrekksenheter i LRA-serien er spesialtilpasset for lodding. Størrelsen LRA 160 eller LRA 200 er mobile, kompakte og brukervennlige avtrekk som enkelt kan kombineres med avsugsarm og dyse. Det er raskt å komme i gang, plasser avtrekksenhten under eller ved siden av arbeidsbordet og skru deretter på avtrekksarmen og munnstykket. Plugg inn og juster undertrykket på avtrekket og du har en sunnere arbeidsplass. Det er også mulighet for å plassere armen på bordet med en spesiell tilkoblingsenhet slik at du ikke trenger å lage hull i bordet.

En avtrekksenhet med effektiv filtrering forhindrer helserisiko
I loddeprosesser som manuell lodding, robotlodding, automatiserte loddesystemer og spesielle arbeidsplasser, dannes det store mengder lodderøyk. Loddegass inneholder flussrester, loddepartikler, gasser og damper som må fjernes og filtreres.

Loddegass er helsefarlig, sjekk grenseverdiene dine på arbeidsplassen for helsens skyld.

ULTs avtrekksenheter har en flertrinns filterteknologi for å oppnå høy filtreringseffekt. De er enkle å håndtere, de har enkle funksjoner og ulike kontrollelementer for ekstra oversikt.

Tilbehør
Det finnes flere forskjellige tilbehør som avsugsarm, slanger, forskjellige avsugsdyser, fotbryter, etc.

Solectro AB er forhandler for ULT i Sverige, Norge och Danmark og ULT har spesialisert seg på avtrekkssystem på arbeidsplasser – store som små. ULTs avtrekksenheter er enkle å håndtere, de er effektive og de finnes også i mobile versjoner slik at de kan flyttes mellom ulike arbeidsplasser.

Kontakte oss så hjelper vi deg med å finne å finne riktig system for er og jeres behov.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 LOMMA
Lomma kommun
Sverige
Org. nr.: SE5561434035

Kontaktperson

Send til en kollega

0.094