23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Hvordan lede fagspesialister, kunnskapsmedarbeidere og prosjektledere?

Hva skal til for at ideen eller prosjektet som du brenner for, får gjennomslag og bevilgning?

På denne konferansen får du foredrag fra akademia og store industribedrifter om teknologiledelse og digitaliseringsstrategier 

Konferansen arrangeres på Clarion Hotel The Hub i Oslo, 27-28 september

Teknologiledelse 2023  fokuserer på sentrale temaer innen teknologi- og prosjektledelse, digital transformasjon, organisasjon og forretningsforståelse, samt business case.

Foredragene blir presentert av ledende eksperter innenfor disse temaene. De vil dekke et bredt spekter av emner som er relevante for både store og små bedrifter. Temaene inkluderer også teknologitrender og deres påvirkning på organisasjoner, samt hvordan sikre vellykkede resultater og lønnsomme forretningsmodeller.

Informasjon om foredraget fra noen av foredragsholderne:

  • På konferansen skal jeg snakke om hvordan en kan forstå ledelse på norsk gjennom begrepene faglig og profesjonell ledelse, illustrert med den historiske utviklingen i landet.
  • Dette innlegget vil gi råd om hvordan hele prosessen, både utforming av nye prosjektforslag, vurdering av disse samt å sikre at prosjektene gir de forespeilede gevinstene, bør ivaretas.
  • Jeg vil presentere noen erfaringer fra teknologiledelse i sammenheng med å introdusere roboter som et verktøy for drift. Dette for å forbedre måten man jobber på og for å oppnå en høyere grad av sikkerhet og verdiskaping. 

I tillegg til foredragene vil deltakerne også ha mulighet til å delta i diskusjoner gjennom deling av kunnskap og erfaring.

Teknologiledelse 2023 vil være en uvurderlig mulighet til å lære mer om hvordan man kan lykkes i dagens stadig mer komplekse forretningsverden. Vi anbefaler dette arrangementet på det sterkeste til alle som ønsker å ta sin bedrift til neste nivå og håndtere utfordringene i den moderne digitale tidsalderen.

Program og mer informasjon, KLIKK HER!

NFEA
Andøyfaret 33, bygg D
4623 Kristiansand
Kristiansand
Norge
Org. nr.: NO882267792

Kontaktperson

Send til en kollega

0.033