23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

KAESER KOMPRESSORER presenterer energieffektive kompressorer og blåsere på Aqua Nor 2023

KAESER KOMPRESSORER, en ledende leverandør av høykvalitets skruekompressorer og blåsere til akvakulturindustrien, ser frem til å delta på Aqua Nor 2023.

Aqua Nor er en av verdens ledende messer for akvakulturindustrien, og tiltrekker seg tusenvis av besøkende og utstillere fra hele verden. Arrangementet er en betydelig plattform for å vise frem de nyeste innovasjonene, produktene og tjenestene innen akvakultur.

Pålitelig tilførsel av trykkluft er avgjørende, enten det er på land eller til sjøs, for driften av akvakulturanlegg. Med tysk kvalitet og design, samt KAESERs innovative tilnærming til energieffektivitet, pålitelighet og lave driftskostnader, er KAESERs produkter det optimale valget for akvakultursektoren.

Aqua Nor 2023 vil gi besøkende en unik mulighet til å lære mer om det brede bruksområdet til KAESER skruekompressorer, blåsere og komplette trykkluftløsninger skreddersydd for akvakulturapplikasjoner, som fôringssystemer, systemer for algekontroll (oppdriftssystemer og boblegardiner), oksygeneringssystemer, fjerningssystemer for døde fisk, biofilterlufting, avgassing, fiskeslakting samt prosessering og vaksinering. 

"Vi ser frem til å delta på Aqua Nor 2023 og presentere våre innovative kompressor- og blåserløsninger for akvakulturindustrien," sier Salgssjef Knut Aslaksrud fra KAESER KOMPRESSORER. "Vårt fokus på kvalitet og energieffektivitet, kombinert med et globalt servicenettverk, selv i avsidesliggende akvakulturområder, har gjort oss til det foretrukne valget blant bransjeaktører. Vi er klare til å demonstrere hvordan produktene våre kan bidra til bærekraftig drift og suksess for kundene våre."

Besøk KAESERs stand E-412 under arrangementet for å få mer innsikt i KAESERs produkter og løsninger.

Kaeser Kompressorer AS
Verpetveien 38
1543 Vestby
Vestby
Norge

Send til en kollega

0.047