23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

LVD Dyna Press Pro kantpresse til Itab Industrier

Itab Industrier AS utvikler og produserer kundetilpassede butikkinnredninger i stål og tre. Nylig leverte LVD Scandinavia AS en ny kantpresse av type LVD Dyna Press Pro – EFL 40/15 til bedriften.

Alle typer innredningskonsepter, konsoller, disker og produktstativer produseres hos Itab Industrier, og den største delen av markedet er i Norge.

Riktig første gang
LVD Dyna-Press er en kompakt, rask, elektrisk kantpresse som er tilgjengelig med både 24 og 40 tonn presskraft. Maskinen levert hos Itab Industrier er av typen med 40 tonn presskraft og 1500 mm knekkelengde.

- Dyna-Press er rask, nøyaktig og fleksibel og ideell for å bøye små og enkle deler. Den har høy hastighet på opptil 25 mm per sekund. Dette resulterer i flere deler per time og en lavere kostnad per del. Kantpressen har en ergonomiske design som tillater brukeren å jobbe i både stående eller sittende stilling, forteller Trond Aasen fra LVD Scandinavia AS.
Maskinen som er levert hos Itab er også utstyrt med LVDs Easy-Form system.
Easy Form overfører informasjon i sanntid til kontrollør, som behandler den og umiddelbart justerer stanseposisjonen for å sikre presis, konsekvent bøying.
- Dette gir helt riktige deler på første forsøk, understreker Trond Aasen.

For mer informasjon se: https://itab.com/no og www.lvdscandinavia.no

LVD Scandinavia AS
Henrik Bullsveg 42
2069 Jessheim
Ullensaker
Norge
Org. nr.: NO916606249

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031