23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Aqua Nor 2023: JUMO sikrer fiskevelferd gjennom måling og styring av vannkvalitet

Aqua Nor, den internasjonale messen for akvakultur, er et av årets mest ettertraktede arrangementer for alle som er involvert i fiskeoppdrett. Som en ledende leverandør av måle- og styringsløsninger, er JUMO klare til å markere sin tilstedeværelse under messen som finner sted i Trondheim fra 22. til 24. august 2023.

Akvakultur har blitt den raskest voksende sektoren innen næringsmiddelproduksjon, og systemprodusenter og operatører vet hvor krevende det kan være å opprettholde en optimal fiskevelferd. Vannkvaliteten spiller en avgjørende rolle, og det er her JUMO kommer inn som en pålitelig partner.

JUMO tilbyr et bredt spekter av produkter innen måling og styring av vannkvalitet, med fokus på måling av viktige parametere som temperatur, pH-verdi, turbiditet og oksygen. Våre presise måle- og styreenheter bidrar til å opprettholde optimale forhold for fiskens trivsel og vekst.

Hvorfor burde du besøke JUMOs stand på Aqua Nor? Her er noen gode grunner: Først og fremst kan du få verdifull innsikt i vår ekspertise innen vannkvalitetskontroll og oppdrettsløsninger. Våre dedikerte fagfolk vil være tilgjengelige for å svare på spørsmål, diskutere utfordringer og foreslå skreddersydde løsninger for dine behov.

I tillegg tilbyr JUMO pålitelige og brukervennlige produkter som er spesialdesignet for akvakultursektoren. Vi forstår viktigheten av nøyaktige og pålitelige målinger, og våre løsninger er utviklet med tanke på bransjens unike krav og utfordringer.

Så, sørg for å besøke oss på Aqua Nor 2023, stand F- 520 så vi kan hjelpe deg med å oppnå optimal vannkvalitet og bevare fiskevelferden.  
Har du ikke har anledning til å besøke oss personlig, er du velkommen til å besøke vår digitale stand  for å oppdage mer om våre spennende løsninger.


Vi ser frem til å møte deg og dele vår kunnskap og erfaring. 

JUMO AS
Storgata 4 A
1767 Halden
Oslo
Norge
Org. nr.: NO984157789

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032