23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Steven Vindevogel utnevnt til ny leder for Panasonics forretningsdivisjon for mobile løsninger

Steven Vindevogel vil fokusere på fortsatt regional vekst, støttet av utvidede ende-til-ende-løsninger og vekt på bærekraft.

Panasonic Connect Europe kunngjorde i dag at Steven Vindevogel er utnevnt som ny leder for Mobile Solutions Business Division Europe, noe som innebærer at han forlater rollen som stedfortredende leder. Han kommer til å bygge videre på Panasonic TOUGHBOOKs posisjon som Europas ledende produsent av robuste bærbare datamaskiner, ved å fortsette å utvide utvalget av livssyklusløsninger rundt produktene og øke fokuset på bærekraft.

– Digitalisering av den mobile arbeidsstyrken gir en ny verden av muligheter for våre kunder, enten det er konkurransefortrinn innen transport og logistikk, produksjon og forsyningskjeden, eller forbedrede responstider og tilkoblingsmuligheter for nødtjenester og forsvar. Men robust maskinvare alene er ikke nok. Kundene trenger en partner som kan jobbe sammen med dem gjennom hele livssyklusen til enhetene, og bidra til å holde dem konkurransedyktige. Det er dette vi fokuserer på, sier Steven Vindevogel. 

I løpet av sin tid som stedfortredende leder hadde Steven Vindevogel ansvar for utviklingen av Toughbook end-to-end solutions – en portefølje av administrerte tjenester som tilbyr skreddersydd, livslang støtte for bedrifters investeringer i robuste og mobile datamaskiner, fra skreddersydd applikasjonsutvikling til forebyggende vedlikehold og service. Dette fokuset vil akselerere etter hvert som organisasjonen fortsetter å utvikle komplette tjenester som gjør det mulig for kunder å dra nytte av nye teknologier, som for eksempel private 5G-nettverk.

I år hadde Steven Vindevogel også tilsyn med lanseringen av TOUGHBOOK Revive, et ideelt sirkulært initiativ som oppfordrer kunder til å donere utrangerte enheter, så de kan resirkuleres eller gjenbrukes i mindre organisasjoner og veldedighetsorganisasjoner. – Med strammere IT-budsjetter og bærekraft som en viktig faktor i forretningsbeslutninger, ønsker mobilbrukere å føle seg komfortable med at de gjør fremtidsrettede, pålitelige investeringer. Våre enheter er designet for å vare i mange år, og med den nyeste innebygde modulariteten kan de enkelt tilpasses for ulike oppgaver i felt gjennom hele levetiden. Lanseringen av Toughbook Revive var det neste logiske skrittet på denne reisen mot å bidra til å skape en sirkulær økonomi, forklarer han.

Før han begynte i Panasonic som Business Manager i Belgia, jobbet Steven Vinevogel hos andre teknologigiganter som Sony Ericsson og Packard Bell. Han har en mastergrad i bedriftsøkonomi fra Universitetet i Gent.

Steven etterfølger Daichi Kato, som bidro til å utvikle TOUGHBOOK i løpet av sin toårige periode, og som har blitt forfremmet til administrerende direktør for Panasonic Avionics Business Unit i Japan.

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.032