23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Transdevs implementering av HxGN EAM for standardisert forvaltning av eiendeler

Hvordan optimaliserte Transdev Australasia driften ved å forene flere systemer, forenkle forsyningskjeden og forbedre sikkerheten med HxGN EAM.

Siden 1998 har Transdev utviklet transportsystemer for alle former for offentlig, delt, privat, by- og landtransport. Transdev omfatter mobilitetsvennlige tjenester som applikasjoner som kombinerer flere transportalternativer, styring av kontaktløse betalingssystemer på busser og koordinering av drosjeflåter og biler med sjåfør.  
  
Utfordringene:  
  
Transdev Australasia hadde ulike strategiprosesser i de forskjellige delstatene, noe som skapte et behov for en sentralisert løsning for å effektivisere ressursforvaltningen på tvers av Australia og New Zealand. For å oppnå dette ønsket Transdev å administrere flere eiendeler sømløst over hele landet, opprettholde konsistent drift og overholde ISO 55001 for å vise sitt engasjement for effektivitet.  
  
Løsningen:  
  
For å takle de ulike utfordringene trengte Transdev en omfattende og landsdekkende tilnærming til kapitalforvaltning gjennom en EAM-løsning (Enterprise Asset Management). Ved å implementere denne løsningen kunne selskapet oppnå konsekvent styring og systemoptimalisering, oppfylle ISO 55001-standardene, utnytte vekstmulighetene og effektivt håndtere anskaffelse, kontroll, vedlikehold og samsvar gjennom hele livssyklusen. EAM har også effektivisert vedlikehold og innkjøp, automatisert lagerstyringen, forbedret sikkerheten, redusert arbeidsmengden, økt systemkompetansen og forenklet styringen av forsyningskjeden. Alt i alt ble HxGN EAM-løsningen en viktig differensieringsfaktor for kapitalforvaltning, noe som gjorde det mulig for Transdev å sikre seg nye forretningsmuligheter, spesielt innen offentlige kontrakter for transportinfrastrukturforvaltning.  
  
Ved å samarbeide med Hexagon kunne Transdev Australasia optimalisere driften ved å forene flere systemer, forenkle forsyningskjeden, forbedre sikkerheten og redusere arbeidsmengden for de ansatte.  
   
Les hele casestudien for å finne ut mer. 

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
Org. nr.: SESE5566019773

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032