23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Pumpe og doseringssystemer.

Pålitelige og presise 1K og 2K dispenseringssystemer for smøring, liming, tetting, potting og pakking Vi tilbyr pålitelige og presise 1K og 2K dispenseringssystemer for smøring, liming, tetting, potting og pakking fra verdensledende produsenter som H&K med MeterMix og DOPAG. Som din eneste leverandør kan vi konfigurere og produsere spesialtilpassede systemer som møter dine individuelle krav. Våre robuste og nøyaktige systemer og komponenter er ideelle for høyt automatiserte produksjonsprosesser og er integrert i dagens robotiserte produksjoner.

Norsecraft Tec AS – Pålitelig leverandør av avanserte løsninger innen pumpe, dosering og blanding

Velkommen til Norsecraft Tec AS, din pålitelige leverandør av avanserte løsninger innen pumpe, dosering og blanding av 1- og 2-komponentsmaterialer. Vi er dedikert til å hjelpe deg med å oppnå enestående resultater i dine prosjekter ved å tilby kvalitetsprodukter og omfattende tjenester.

Vårt omfattende utvalg av maskiner er designet med presisjon og innovasjon for å møte dine behov. Enten du arbeider med epoxy, polyuretan, silikon, akrylat eller andre materialer, har vi de rette verktøyene for deg. Våre pumpeenheter og doseringssystemer sikrer nøyaktig og jevn dosering, slik at du kan oppnå ønsket konsistens og pålitelig resultat hver gang.

Vi forstår at hvert prosjekt er unikt, derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger som passer til dine spesifikke krav. Våre erfarne teknikere og ingeniører står klare til å veilede deg gjennom valget av riktig utstyr og tilpasse det til dine unike behov. Vi er opptatt av å levere produkter av høy kvalitet som hjelper deg med å øke effektiviteten og kvaliteten på arbeidet ditt.

I tillegg til våre førsteklasses produkter, tilbyr vi omfattende tjenester som sikrer at du får mest mulig ut av investeringen din. Vårt dedikerte team er tilgjengelig for å gi deg opplæring, teknisk support og vedlikeholdstjenester for å sikre optimal ytelse og driftskontinuitet. Vi er her for å hjelpe deg gjennom hele prosessen og være din pålitelige partner på veien.

Enten du er en entreprenør, en produksjonsbedrift eller en industrispesialist, kan du stole på Norsecraft Tec AS for å levere pålitelige og avanserte løsninger innen pumpe, dosering og blanding av 1- og 2-komponentsmaterialer. Ta kontakt med oss i dag for å utforske vårt sortiment og oppnå suksess i dine prosjekter.

Norsecraft Tec AS
Skuiveien 43
1339 Vøyenenga
Bærum
Norge
Org. nr.: NO997818997

Send til en kollega

0.035