23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny teknologi skaper behov for nye måletekniske løsninger

Mange bedrifter går nå over til nye former for produksjon, og det er større interesse for blant annet CT-skannere.

I mange bransjer ser man en epokegjørende teknologisk endring. Internasjonalt legges produksjonen om, blant annet i bilindustrien og luftfartsindustrien. Overgangen fra fossilbiler til elbiler er et eksempel på hvordan ny teknologi gir behov for nye måletekniske løsninger.

Behovet for nye løsninger var tydelig for ZEISS Nordics’ team på Control, Europas største fagmesse for kvalitetssikring, i 2023.

- Mange bedrifter går nå over til nye former for produksjon, og det er større interesse for blant annet CT-skannere. Røntgensystem er også i ferd med å få luft under vingene. Her står vi sterkt overfor bedrifter innenfor medisin- og bioteknologi, sier Aki Kosunen, sales manager hos ZEISS Finland.

Løsninger til alle behov

På Control-messen viste ZEISS at de kan dekke aktuelle behov for nye løsninger.

- Vi fikk vist bredden i porteføljen vår, og messedeltakerne kunne se at vi har måleteknisk utstyr til alle behov og programvare til alle formål. Det er alt fra håndskannere til større målemaskiner, som for eksempel vår stolthet gjennom 30 år, ZEISS PRISMO, sier sales manager Arnt Espen Melhus, ZEISS Norge.

Mange nordiske deltakere

ZEISS Nordics var i kontakt med et stort antall bedrifter på Control.

- Det var overraskende mange deltakere fra de nordiske landene. Det var en glede at vi for første gang etter covid-19-pandemien kunne invitere til en middag med deltakere fra fem nordiske land. Den nordiske middagen er en god tradisjon som vi var glade for å kunne gjenoppta, sier Aki Kosunen og Arnt Espen Melhus.

Vil du holde deg oppdatert om måletekniske løsninger? Da kan du melde deg på nyhetsbrevet vårt her.

Carl Zeiss AS
Kabelgaten 8
0512 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO991011552

Send til en kollega

0.032