23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Hydraulikk

Sensorintegrasjon i hydrauliske applikasjoner

Hydrauliske applikasjoner er veldig utbredt i industrien i dag, og alle slike applikasjoner har behov for en eller annen form for monitorering av tilstanden, være seg trykk, temperatur, nivå, osv. IKM Instrutek er forhandler i Norge for WIKA som spesialiserer seg blant annet innenfor hydrauliske applikasjoner og har over 75år lang erfaring med produksjon av instrumentering av høy kvalitet. 

I en verden som stadig beveger seg fremover er det ofte ønske om smarte løsninger som gir deg mer informasjon slik at du får økt kontroll. Med Industri 4.0 (IIoT) kan man kontinuerlig evaluere bruken og tilstanden til maskineri slik at man kan utføre tilstandsbasert vedlikehold og redusere risikoen for driftsstans. Digitale protokoller som IO-Link (klikk her for mer info) gjør at du kan hente ut mer informasjon fra din maskin.

Flere og flere HPU-er leveres med pumper med variabel hastighet som bidrar til å kunne spare energi. Slike kontrollere trenger eksakt systemtrykk og vil ikke kunne driftes via trykkbrytere. I tillegg blir tankvolum mindre slik at man ikke behøver like mye olje per system, men igjen er dette noe som krever økt grad av instrumentering.

Applikasjonene kan være mange, og er i tillegg overførbare til enda flere applikasjoner som benytter seg av en eller annen form for hydraulikk. Klikk her for et eksempel på en typisk hydraulisk applikasjon som består av ulike typer oppgaver og problemstillinger våre sensorer kan løse.

IKM Instrutek AS
Elveveien 28
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO883385152

Kontaktperson

Espen Tordal Førde
Avd. Leder Automasjon Salg og Support
Espen.Forde@IKM.no

Send til en kollega

0.047