23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Bodor 30 KW Ultra High Power Fiberlaser - 60 mm stål kapasitet

Bodor satser på utvikling av sine laserkilder og kan nå tilby hele 30KW !

Utløper
30. juni 2025

Bodor er en av de raskest voksende produsenter av fiberlasere med fokus på topp kvalitet til fornuftig pris.

I 2022 leverte Bodor hele 6000 maskiner over hele verden og det er allerede levert 160 maskiner i Skandinavia!

Maskiner med høy effekt blir mer og mer populært da man får opp kapasiteten på tykkelse, men høy effekt betyr også raskere skjæring på tynnere plater som igjen reduserer gass kostnader.

Den spesielle fiberlaserdysen og skjæreprosessen sikrer raskere oksygenskjæring i karbonstål, mer gassbesparende lavtrykksnitrogenskjæring i rustfritt stål og luftskjæring av bedre kvalitet i karbonstål.

Vekslebord er standard på P-serien

Automatisk dyseskifter - Fiberlaserdysen skiftes så raskt som  på 35 sekunder, 50 % av tidskostnadene spares.

Aktiv antikollisjonsfunksjon - Fiberlaserhoder kan oppdage utstående hindringer for effektivt å redusere skadefrekvensen og spare vedlikeholdskostnadene til en laserkutter.

Konstant gasstrykk regulering - Den lukkede sløyfekontrollen justeres i henhold til tilbakemelding for å sikre at den faktiske bevegelsesposisjonen stemmer overens med den teoretiske inngangsverdien.

Space Eye - Kantsøk i 3 sekunder,  krever kun ett klikk for å stille inn for å oppnå automatisk beskjæring, gjenkjenning og kompensasjon.

Vision Sensing Anti-kollisjon - Flerdimensjonal advarsel for å sikre sikker behandling; Doble beskyttelsesmetoder i reell forstand, reduserer skaderaten for kundene.

Maskinagenten AS
Wecyveien 6
1859 Slitu
Eidsberg
Norge
Org. nr.: NO925178675

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031