23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Maritim trykkluftteknologi i fokus: KAESER Kompressorer på Nor-Shipping 6-9 juni 2023

Under Nor-Shipping presenterer vi vårt brede utvalg av marine kompressorer samt tjenester, skreddersydd for marine segmentet.

Våre marine kompressorer, inkludert skruekompressorer, stempelkompressorer, blåsere og enheter for trykkluftbehandling, er utviklet med en dyp forståelse for de utfordrende forholdene til sjøs. 
Vi leverer pålitelige løsninger som oppfyller kravene fra alle marine klassifiseringsselskaper.

Med fokus på kvalitet, ytelse og pålitelighet sørger våre kompressorer for en jevn og pålitelig forsyning av trykkluft til ulike applikasjoner ombord. Enten det er arbeidsluft, kontrolluft, startluft, luft til nitrogen systemet, luft til eksosgass rensesystemet (SCR) eller luftsmøring skipsskrog  (ALS).

Våre kompressorer gir optimal ytelse og effektiv drift av marine systemer.

Vi skreddersyr løsninger for å imøtekomme dine individuelle behov.

Vårt ekspertteam samarbeider tett med kundene for å utvikle skreddersydde systemer som passer til spesifikke applikasjoner og driftsmiljøer. Våre kompakte og holdbare løsninger er designet for å tåle de tøffeste maritime forholdene samtidig som de opprettholder høy ytelse.

Som en ansvarlig aktør i den maritime industrien, er KAESER forpliktet til bærekraft og miljøbevaring. Våre kompressorer er utviklet med fokus på energieffektivitet og optimal ressursbruk. Ved å velge KAESER bidrar du til å redusere karbonavtrykket og bevare våre verdifulle marine ressurser.

Besøk oss på Nor-Shipping, C03 -42c, en av verdens ledende maritime messer, fra 6. til 9. juni 2023.

Utforsk våre marine kompressorer og oppdag hvordan vi kan optimalisere trykkluftsystemene ombord på ditt skip.

Kaeser Kompressorer AS
Verpetveien 38
1543 Vestby
Vestby
Norge

Send til en kollega

0.047