23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Mulighet for produsenter å redusere kvalitetsproblemer raskere, med skybasert metrologirapportering

• Ny skybasert programvare for metrologirapportering samler sammen ulike rapporteringsverktøy for å levere metrologianalyse for et bredt spekter av Hexagons og tredjeparts metrologisystemer i ett kontrollpanel • Brukerne kan enkelt spore trender for kvalitet av deler i sanntid under produksjon på alle enheter, motta automatiske varsler og feilsøke problemer med interaktiv visualisering og CAD-til-metrologi sammenligningsrapporter • Integrert samarbeid sikrer at produsenter kan løse kvalitetsproblemer raskere og dele oppdatert informasjon med kolleger og interessenter i forsyningskjeden gjennom ett enkelt webgrensesnitt

Hexagons avdeling Manufacturing Intelligence har lansert en ny, skybasert programvare for metrologisk trendrapportering for kvalitetsansvarlige og produksjonsteam. Den brukervennlige og intelligente programvaren er utviklet for å hjelpe erfarne brukere med å bli mer produktive, og henter og behandler data i sanntid automatisk, slik at produksjonsteamene raskt kan analysere og rapportere om viktige kvalitetskontroller og løse problemer raskere.

Historisk sett fører daterte brukeropplevelser og prosesser basert på analyse til frustrasjon, ineffektivitet og langsommere arbeidsflyter. I tillegg må selskapene dele oppdatert informasjon internt og med forsyningskjedepartnere. Metrology Reporting, en Nexus-app, bruker Hexagons kraftige plattformfunksjoner til å hjelpe bedrifter med å få tilgang til ubrukte metrologidata fra utstyret, identifisere toleranseproblemer og spore tilbake problemer med en del til en parti-ID for å få en bedre forståelse av problemet og levere en rask løsning. Den gjør kritiske indikatorer tilgjengelige for alle brukere gjennom et tydelig brukergrensesnitt, og gir oppdatert rapportering på alle enheter til enhver tid. 

Brukere med alle erfaringsnivåer kan nå bruke skybasert metrologidata. Dette gjør det mulig å spore måletrendene til en del mot definerte toleranser og kvalitetskontroller, spore feil tilbake til kilden og generere metrologirapporter mer effektivt for kontinuerlig forbedring. Brukere kan invitere eksterne brukere til å få tilgang til en direkte, skrivebeskyttet rapport gjennom Nexus, noe som effektiviserer rapportering av samsvar og gjennomganger med kunder eller leverandører.

For mer erfarne fagfolk utfyller programvaren deres foretrukne skrivebordsapplikasjoner med en intuitiv, moderne brukeropplevelse som effektiviserer rapporteringen og er tidsbesparende. Ved oppstart kobler appen seg til populære metrologiprogramvarer som Hexagons PC-DMIS og QUINDOS, og vil også støtte tredjepartskilder, noe som gir umiddelbar administrasjon og rapportering av skydata uten ny, lokal IT. Visning av metrologidata fra PC-DMIS og QUINDOS gjør det mulig for brukerne å ha oversikt over dimensjonale kvalitetsmålinger på tvers av partier med deler, og å bore ned i en individuell del fra mobile enheter når de ikke er på verkstedgulvet.

Produksjonsteamene drar også nytte av vissheten om at teammedlemmene kan motta automatiske varsler når produksjonen er utenfor toleransen. Ved å logge inn via en nettleser kan brukerne få tilgang til metrologidata når og hvor som helst. Filtre og rapporteringsfunksjoner bidrar til rask tilgang til nødvendig informasjon.

«Kundene kan enkelt laste opp ubrukte metrologidata for å oppdage trender og håndtere kvalitetsproblemer raskt. Å mate kvalitetsdata tilbake til de som lager deler er avgjørende for å endre kvalitet og produktivitet, men det betyr ikke å forstyrre måten de arbeider på – tvert imot. Metrology Reporting utvider skrivebordsprogramvarer som PC-DMIS eller QUINDOS med fordelene ved skybasert, intuitiv visualisering og brukeropplevelser, noe som gjør det enklere å samarbeide med kolleger og eksterne interessenter» sier Gary Peacock, General Manager for Metrology Software, Hexagon.

Hexagons Nexus Digital Reality Platform er utviklet for å fjerne hindringer i innovasjon og gjøre det mulig for tverrfaglige team å samarbeide i hele produktets livssyklus. Nexus vil hjelpe produsenter med å få ny datainnsikt, bryte ned siloer og samarbeide for å løse problemer raskere og enklere sammen. Ved å koble metrologidata til Nexus vil kundene kunne få tilgang til et økende antall Nexus-tilkoblede apper og løsninger for å muliggjøre lukket krets-kvalitet og registrere manglende data knyttet til den digitale tråden. 

Ved oppstart er all dataflyt for øyeblikket gjennom Hexagons PC-DMIS- og QUINDOS-programvare. Den vil støtte annen Hexagon-programvare, inkludert VGSTUDIO Max og Inspire, og er også åpen for andre leverandører. 

Prøv Metrology Reporting, en Nexus-app, gratis på nexus.hexagon.com  

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
Org. nr.: SESE5566019773

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047