23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Det første vakuumkompetansesenteret i Østerrike skal bygges i Korneuburg

Busch Austria GmbH utvider Korneuburg-anlegget og etablerer dermed det første vakuumkompetansesenteret i Østerrike. I fremtiden vil Busch og Pfeiffer Vacuum Austria GmbH i fellesskap designe, produsere og levere vakuumløsninger til østerrikske kunder.

Under den banebrytende seremonien 12. mai 2023 vil Busch Østerrike legge grunnsteinen for det felles vakuumkompetansesenteret med Pfeiffer Vacuum Austria i Korneuburg. Busch Østerrike har vært i drift i Korneuburg i 35 år. Selskapet, som tidligere var lokalisert i North Industrial Park, har siden 2019 tilbudt vakuum- og overtrykksløsninger for det østerrikske markedet på det nyoppførte selskapet i Business Park 1.

Busch Vacuum Solutions-produkter brukes til et bredt spekter av applikasjoner i nesten alle industrisektorer. Pfeiffer Vacuum Austria spesialiserer seg på produkter for bruksområder med høyt vakuum, som turbomolekylære pumper, vakuummåling og gassanalysatorer. Selskapene ønsker å samarbeide tettere i fremtiden. Ytterligere byggeplass ved siden av de eksisterende lokalene ble kjøpt opp til bygningsutvidelsen, som vil bli realisert av det lokale byggefirmaet Betriebsbau Schuster. Denne utvidelsen gjør det mulig å slå sammen 60 jobber fra begge selskapene, og i tillegg opprette flere jobber.

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Send til en kollega

0.032