23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Batterimessen Europa 2023: Busch står ovenfor fremtidens krav

Det globale batterimarkedet er i vekst, og med det er ønsket om enda kraftigere batterier. Faktorer som økende antall elbiler, tilgjengeligheten av råmaterialer og bærekraftig produksjon vil forme markedet. For første gang vil Busch Vacuum Solutions delta på messen "The Battery Show Europe", fra 23. mai til 25. mai 2023, i Stuttgart – som en pålitelig partner for batteriproduksjon. Busch vil presentere sine energieffektive og bærekraftige vakuumløsninger.

Vakuumløsninger fra Busch brukes i store produksjonsanlegg for litium-ion-batterier over hele verden. De er kjent for sin pålitelighet i alle faser av produksjon av litium-ion-batterier, som blanding, tørking, elektrolyttfylling, impregnering og avgassing. De skreddersydde løsningene har potensial til å spare opptil 55 % av energiforbruket. 

 

Busch fokuserer på energieffektivitet, brukervennlighet og kostnadsbevissthet

Den nye høytytende COBRA DX 0950 A er perfekt egnet for krevende vakuumapplikasjoner innen produksjon av litiumbatterier, som en enkelt vakuumløsning eller som kjernen i et sentralt vakuumsystem. Med turtallsregulering dekker nye COBRA DX 0950 A et pumpehastighetsområde på opptil 950 m³/t og oppnår et sluttrykk på opptil 0,01 hPa (mbar). Alle driftsdata registreres og lagres kontinuerlig.
 
Takket være plug-and-pump-konseptet er COBRA DX 0950 A brukervennlig og lett å håndtere. Ingen ytterligere installasjon er nødvendig før oppstart. En berøringsskjerm med intuitiv menynavigering lar deg kontrollere de viktigste funksjonene. Takket være den intelligente drivenheten med variabel hastighetskontroll og ulike driftsmoduser, kan et optimalt vakuumnivå alltid oppnås. Dette reduserer energiforbruket og sikrer at vakuumpumpen alltid kjører under optimale forhold, slik at driftskostnadene holdes på et minimum. 

 

Din vakuumpartner: Alt fra én kilde

I tillegg til innovative enkeltvakuumpumper, tilbyr Busch også skreddersydde vakuumsystemer. Disse er nøyaktig utformet etter kundens behov. Skreddersydde servicepakker og intelligente digitale tjenester avrunder en rekke løsninger. For å muliggjøre langsiktig produktivitet, effektivitet og pålitelighet i produksjonsprosessene, driver Busch også et omfattende servicenettverk i Tyskland, selv for tredjepartsprodukter.

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Send til en kollega

0.047