23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny Daglig leder ved Hydro Magnor fra 1. mars

Fra 1. mars 2023 tiltrer Peter Uhrenholt som ny daglig leder ved Hydros pressverk på Magnor, og tar over stillingen etter Morten Bråten som går over i ny stilling i Hydro Aluminium Metal.

Uhrenholt kommer fra stillingen som HMS-koordinator for region North Europe i Hydro Extrusions.

”Jeg kjenner Hydro på Magnor gjennom flere besøk her opp gjennom årene. Det er skjedd en stor utvikling under Mortens ledelse og jeg vil gjøre mitt ytterste for å fortsette det arbeidet som allerede er startet. Det er flere meget spennende produksjonstekniske prosjekter på gang, såvel som nye kundeprosjekter, så jeg er optimist for fremtiden,” sier Hydro Magnors nye daglige leder Peter Uhrenholt.

Peter Uhrenholt har jobbet i Hydro siden 2007, og hans ferdigheter innen personalledelse, engasjement og tankesett for kontinuerlig forbedring er hans styrker når han skal lede virksomheten på Magnor.

"Jeg er veldig glad for å ønske Peter velkommen som daglig leder på Magnor. Jeg er sikker på at Peter vil fortsette, og ytterligere forbedre, det gode arbeidet som Morten Bråten har gjort på Magnor de 3 siste årene allerede" sier Ole Thisted, Vice President Region North Europe i Hydro Extrusions.

Om Hydro Extrusions

Hydro Extrusions Magnor markerte 50 år i 2022 og er del av Hydro Extrusions som er en verdensledende virksomhet innen ekstrudering av aluminium. Vi har rundt 100 produksjonsanlegg i 40 land og 20 000 ansatte. Gjennom vår unike kombinasjon av lokal ekspertise, vårt globale nettverk og vår enestående FoU-kapasitet kan vi tilby alt fra standardprofiler til avansert utvikling og produksjon for de fleste bransjer. Hydro Extrusions Magnor hadde i 2022 en omsetning på NOK 660 mill og har 100 ansatte

Siden 1905 har Hydro omdannet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser for våre 30 000 ansatte påflere enn 140 steder i verden.

Hydro skal være ledende i arbeidet med å utforme en bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til løsninger og produkter som betyr noe.

 

Hydro Extrusion Norway AS
Gaustadvegen 136
2240 Magnor
Eidskog
Norge
Org. nr.: NO942613466

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063