23948sdkhjf

Hydro Extrusion Norway AS

Om Hydro

Hydro – aluminium- og energiselskapet 
Hydro er et ledende industriselskap som bygger virksomheter og partnerskap for en mer bærekraftig fremtid. Vi utvikler bransjer som betyr noe for mennesker og samfunn. 

Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter og skapt trygge arbeidsplasser for våre 31 000 ansatte ved flere enn 140 verk i 40 land. 

I dag eier og driver vi ulike virksomheter og har investeringer med basis i bærekraftige næringer. Hydro er gjennom sine virksomheter til stede i en rekke markedssegmenter for aluminium, energi, metallgjenvinning, fornybar energi og batterier, som gir oss unik innsikt, kunnskap og kompetanse.  

Hydro skal være ledende i arbeidet med å skape en mer bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til løsninger og produkter. 

 

Om Hydro Extrusion Norway (Hydro Magnor)

Hydros eneste pressverk i Norge ligger på Magnor, og vi produserer aluminiumprofiler, som brukes i alt fra vinduer, gulv, fasade, elektronikk komponenter, stillaser og offshore-markedet blant annet. Bedriften har produsert aluminiumprofiler siden februar 1972.

I tillegg til ekstrudering tilbyr vi eloksering, og noe mekanisk bearbeiding. Vi kan også tilby lakkerte profiler utført fra våre samarbeidspartnere. Vår salgsorganisasjon betjener kunder over hele landet. 

Bli kjent med Hydro Magnor

Bli med på et videobesøk på 2 minutter og 30 sekunder til vårt pressverk på Magnor og lær om prosessen fra pressbolt til ekstrudert profil!

Aluminiumsprofiler blir laget i en prosess kalt ekstrudering. Det er en av de vanligste metodene for å bearbeide aluminium til et sluttprodukt. I denne videoen tar vi deg meg på en to og et halvt minutts fabrikkbesøk til pressverket Hydro Magnor i Innlandet og viser deg hvordan vi forvandler en pressbolt til en vakker ekstrudert profil.

En aluminiumsprofil kan deretter bøyes og formes, etterbehandles og anodiseres eller lakkeres for bruk i alt fra møbler og fasader til sykler og bildeler, ja, tusenvis av forskjellige sluttprodukter.

Det å kunne ta med kundene for å se og få et inntrykk av produksjonen med egne øyne, dele kunnskap om våre prosesser og bygge relasjoner er viktig for Hydro.

Nyheter

Fakta om Hydro Extrusion Norway AS

Adresse
Hydro Extrusion Norway AS
Gaustadvegen 136
2240 Magnor

Region
Norge
Innlandet
Eidskog

Telefon: +47 62833300

Org. nr.: NO942613466

Ansatte: 100

Sertifikater: ASI Performance Standard, EN 15088:2005, ISO 14001:2015, ISO 9001:2015

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Gro Boger
Direkte telefon: +47 99 02 48 20

Thomas Almli
Avdeling: Hydro Extrusion Norway AS
Tittel: Sales Director
Direkte telefon: +47 91722753

Send til en kollega

0.156