23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Styrker sin posisjon som 4K-leder med nye produkter

4K-innovasjoner for forretningssamarbeid, utdanning og stedsbasert underholdning.

Panasonic Connect Europe styrker sin posisjon som leder innen 4K Visual og Pro-AV, og annonserer i dag fire nye løsninger designet for forretningssamarbeid, utdanning og den lokasjonsbaserte underholdningsindustrien på ISE 2023. De nye produktene understreker Panasonics posisjon som produsenten med det mest omfattende utvalget av 4K-projektorer opptil 50 000 lm og skjermer på opptil 98 tommer, sammen med en komplett 4K glass-til-glass-løsning for skaping, produksjon og levering av innhold.

1.     Nye oppslukende produksjonsmuligheter med neste generasjons 1-Chip DLP-projektorer – tilgjengelig i andre og tredje kvartal 2023

De to nestegenerasjons PT-REQ12 (4K)- og PT-REZ12 (WUXGA)-seriene med 1-chip DLP-laserprojektorer™, er designet for å levere nye produksjonsmuligheter og forenkle arbeidsflyten for den stedsbaserte underholdningsindustrien. Med lysstyrke på opptil 12 000 lm , 4K-oppløsning og 240 Hz projeksjonskapasitet[1] med minimal ventetid på 6 ms[2] eller mindre, er de to nye seriene ideelle for museer, oppslukende opplevelser og utleie- og iscenesettelsesindustrien.

Som den første 1-chip DLP-projektoren™ med Quad Pixel Drive – Panasonics 2-aksede pikselskiftende teknologi – gjengir REQ12-serien autentiske 4K-bilder som er dype, jevne og detaljerte. Den er designet for innhold med høy bildefrekvens, og kan også kombineres med et valgfritt Real-Time Tracking Projection Mapping System som muliggjør projeksjon på objekter i rask bevegelse, og som dermed beriker interaktive produksjoner og sceneopptredener.

2.     Premium-skjermer utmerker seg når det gjelder lysstyrke, pålitelighet og systemskalerbarhet – tilgjengelig fra desember 2023

SQ2H-serien er Panasonics nyeste serie av 4K UHD LCD-skjermer, og den er designet for å møte den økende etterspørselen etter profesjonelle forretningsskjermer på premium-nivå som fungerer i godt opplyste miljøer. Disse pålitelige 24-timers skjermene med høy lysstyrke og en antirefleksbehandling som reduserer refleksjoner, kommer i syv skjermstørrelser fra 43 til 98 tommer, og er ideelle for styrerom, møterom og klasserom, samt for digital skilting i detaljhandel og til visning av offentlig informasjon.

For å sikre optimal fleksibilitet og skalerbarhet er SQ2H-serien utstyrt med Intel® SDM-spor (Intel Smart Display Module) som kan brukes til et bredt spekter av bruksområder, inkludert digital skilting og kringkasting, ved hjelp av en innebygget PC, terminalkort eller et trådløst presentasjonssystem.

3.     Nye førsteklasses berøringsskjermer - Tilgjengelig i første kvartal 2023.

Panasonic adresserer behovet for brukervennlig samarbeidteknologi, og har utvidet sitt utvalg av 4K-berøringsskjermer med introduksjonen av nye toppmodeller i EQ2-PCAP-serien. Med seks skjermalternativer fra 43 til 86 tommer, sikrer disse førsteklasses interaktive og profesjonelle multi-touch-skjermene med kapasitiv berøringsteknologi, at man effektiv og uanstrengt kan samarbeide i møter, idédugnader og klasserom. Den høye berøringsnøyaktigheten med opptil 10-punkts flerberøring med og uten hansker, kombinert med lysstyrken på 500 cd/m2 og antirefleksbehandling som gir 4K-visning med høy synlighet, gjør serien perfekt for inspirerende gruppearbeid.

4.     Neste generasjon KAIROS – den toppmoderne liveproduksjonsplattformen – tilgjengelig i 2023

Panasonic utvider Kairos-økosystemet ved å legge til de to nye kraftige og stillegående Core-stormaskinene AT-KC200 og AT-KC2000. Med det utvider de plattformens allerede innovative GPU-prosessering med støtte for større og mer komplekse produksjoner, og gjøre det mulig å levere rikt innhold til et større antall skjermer enn noen gang før.

Nye KC200 gir flere tilkoblingsmuligheter og mer prosessorkraft utover KC100, og KC2000 tilbyr den største kapasiteten hittil, med en dobling fra KC1000 når det gjelder antall kilder og utganger. Samtidig økes prosesseringsytelsen med minimum 30 prosent, og klippspillerkapasiteten med 500 prosent til totalt 900 GB. Det nye 4RU-chassiset for begge modellene har høy luftgjennomstrømming ved lavere viftehastigheter, noe som reduserer støyen betydelig og gjør at plattformen kan plasseres rett ved siden av der ting skjer.

Første sjanse til å oppleve

På ISE 2023 vises også en rekke andre nylig annonserte Panasonic-produkter:
Prosjektorserien CMZ50 LCD, som er ideell for bruksområder som krever en kostnadseffektiv løsning og et objektiv med ultrakort kasteforhold. CMZ50 har et fast UST-objektiv, og gir tilgang til nærprojeksjon med minimal skygge for oppslukende opplevelser og museer, samt for møterom og klasserom.

Verdens minste og letteste projektorer på 20 000 lm – RQ25K 3-Chip DLPTM og MZ20K Solid Shine Laser-projektorer.

Den nyeste generasjonen 4K UHD Professional LCD-skjermer i SQE2- og CQE2-seriene er designet for alle typer bruk i offentlige miljøer, bedrifter og utdanningsinstitusjoner.

[1] Bare REQ12-serien har 4K og 240 Hz. Når 240 Hz-innhold projiseres, er oppløsningen FHD.
[2] Kun for signaler i 1980 x 1080, uten geometriske justeringer. Andre begrensninger gjelder.

For mer informasjon vennligst besøk: https://eu.connect.panasonic.com

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047