23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ayla Busch blant de 100 mest innflytelsesrike kvinnene

Ayla Busch, medeier og meddirektør i Busch Vacuum Solutions og styreformann i representantskapet i Pfeiffer Vacuum Technology AG, er nok en gang valgt som en av «De 100 mest innflytelsesrike kvinnene i den tyske økonomien».

Hvert år velger det tyske forretningsmagasinet "Manager Magazin" og management-konsulentfirmaet "Boston Consulting Group" 100 kvinner som er fremragende personligheter i den tyske økonomien. Målet med initiativet "De 100 mest innflytelsesrike kvinnene i den tyske økonomien" er å vise kvinnelige rollemodeller. Ayla Busch er anerkjent som entreprenør.

 "Med vår årlige prisutdeling ønsker vi å sette et symbol for kvinner som gjennom rollemodellfunksjonen utøver en pull-effekt på unge kvinnelige talenter," forklarer Sven Clausen, sjefsredaktør i "Manager Magazin". 

 
Ayla Busch blir for tredje gang hedret som en av de mest innflytelsesrike kvinnene i tysk økonomi. «Manager Magazin» sier at Busch-familien har gjort Busch Vacuum Solutions til en rollemodell for mangfold. Til dette svarer Ayla Busch:

 "Vi er svært opptatt av å sikre at vi er åpne for medarbeidere med mange forskjellige bakgrunner. Og at vi også bruker denne ressursen ved å være oppmerksom på deres meninger. Det er noen overalt som kan gjøre noe best. Og vi prøver å fange opp denne kunnskapen gjennom vår kultur for diskusjon og inkludering."

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

AL

Send til en kollega

0.047