23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Noble Installation søker produksjonsleder/ verksmester!

Noble Installation AS opplever høy fart for tiden, og farten ser ikke ut til å stoppe opp. Det er derfor nødvendig å styrke hjertet i bedriften, verkstedet, med en dyktig PRODUKSJONSLEDER/ VERKSMESTER.

 Stillingen som PRODUKSJONSLEDER/ VERKSMESTER innebærer:
- Totalansvar for drift av verksted.

Du skal styre verkstedet, disponere ressurser, sørge for optimal og effektiv gjennomføring av produksjonsoppdragene - og bidra til videreutviklingen av verksted og produksjonsprosesser. Arbeidslederansvar inngår i stillingen for i underkant av ca. 20 medarbeidere. Disse skal ledes på en effektiv, strukturert og tydelig måte, slik at bedriften når sine målsetninger.  Som produksjonsleder blir du målt på effektiv gjennomføring i produksjonen.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra mekanisk produksjon, samt drift av verksted
  • Ledererfaring er ønskelig
  • Relevant utdanning er ønskelig
  • God kjennskap til LEAN-prosesser / 5S
  • God kunnskap om QA/ QC
  • Inngående kjennskap til sveising, maskinering og andre fremstillingsmetoder
  • Fokus på godt HMS-arbeid
  • God muntlig og skriftlig framstillingsevne, på norsk og engelsk
  • Økonomisk forståelse


Egenskaper Noble Installation ønsker:
Er du innovativ og opptatt av ny teknologi? 
Du fremstår som en strukturert, nøyaktig og ryddig person. Som leder har du god integritet, og skaper et arbeidsmiljø hvor respekt og naturlig autoritet finner sted. Du er en lagspiller, men samtidig uredd når det gjelder å ta viktige beslutninger. I stillingen som produksjonsleder/ verksmester er det viktig å ta utfordringer på strak arm – og løse disse med stort engasjement.

  • Stor arbeidskapasitet
  • Evne til å skape og lede en effektiv organisasjon
  • Evne til å skape et godt arbeidsklima og få folk til å trekke i samme retning
  • Kunnskapsrik og evne til å dele kunnskapen med andre
  • Trives i en hektisk hverdag og kan håndtere flere oppgaver samtidig. 

Noble Installation AS tilbyr:
Du får mange kunnskapsrike kollegaer med unik kompetanse og erfaring. Disse sier derfor at de sjelden – eller aldri – står fast i en utfordrende oppgave!

Det er ingen tvil om at du får interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Dette er en meget sentral stilling i Noble Installation, med stor mulighet til å delta i videreutviklingen av bedriften og din egen arbeidsplass.
Arbeidssted er på Rudskogen med moderne lokaler, maskiner og utstyr. Godt arbeidsmiljø og investeringsvillige eiere – gjør at de ansatte setter stor pris på å være medarbeidere i Noble Installation AS. Selskapet har en flat organisasjon, hvor beslutningsveiene er korte.

Noble Installation tilbyr selvsagt konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Gjensidig fleksibilitet og tillit er en selvfølge. Stillingen rapporterer direkte til daglig leder.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TAR DU DENNE SPENNENDE UTFORDRINGEN HOS NOBLE INSTALLATION?

Kontakt rekrutterer Carine Helgesen, på tlf. +47 48 15 08 18 eller carine@bedriftskonsulent.no for mer info. CV og søknad sendes direkte på lenken https://noble.no/available-positions/#1667309173375-5ef551fb-8c5f - og  "Søk her". Søknadsfrist: Snarest, men vi håndterer søknadene fortløpende, samtidig som vi benytter den tiden vi trenger til å finne den rette! Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt.
Vi ser fram til å høre fra deg!

Om Noble Installation AS:

Noble Installation AS er lokalisert på Rudskogen, senteret for offshorevirksomhet i Østfold. Vi er en innovativ nisjebedrift, med ca. 50 ansatte. Av disse er 13 ingeniører/prosjektledere, og sammen med innleid personell, sysselsetter vi ca. 60 årsverk. Vår virksomhet er i stor grad rettet mot offshore-/ maritim sektor, men også landbasert industri. Vi har spesialkompetanse innenfor gassturbin eksossystemer, utstyr for legging av sjøkabel, samt produksjon av krevende produkter for offshore subsea- og topside applikasjoner.

Noble Installation holder til i egne moderne lokaler på Rudskogen, midt mellom Rakkestad og Sarpsborg. Totalt har vi 2350 kvm verksted og kontorer som ble bygget i 2010-2012. Eiendommen og verkstedet er i stadig utvikling.
Vi utvikler, designer, bygger, tester og installerer våre produkter, i tett samarbeid med kundene. Vi har også egne patenterte produkter og løsninger. I tillegg utføres produksjon basert på kundenes grunnlag. Vårt mekaniske verksted er topp moderne og svært godt utstyrt for krevende produksjonsoppdrag. Vi har blant annet vannskjærer, maskineringsavdeling med tre CNC-maskiner, kantpresse, saks, grademaskin, sager, plate- og profilvals, traverskraner etc., samt et stort utvalg moderne sveisemaskiner. Bedriften har ca. 70 kvalifiserte sveiseprosedyrer (WPQR) for en rekke materialer og sveiseprosesser, noe som ivaretas av vår IWE og IWT.

Noble Installation er godkjent lærebedrift, og tar ansvar for å rekruttere dyktige folk til bransjen ved å ha lærlinger i bedriften til enhver tid.
Bedriften er sertifisert i.h.t. ISO 9001:2015 og ISO 3834-2:2005

Se www.noble.no for mer informasjon.

 

 

Bedriftskonsulent Carine Helgesen bidrar til vellykkede prosesser med sitt personlige engasjement, med sin solide erfaring fra ledelse og med betydningsfulle nettverk. Produktene er i hovedsak: Rekrutteringstjenester, leder lederutvikling, samt kurs og foredrag innen nevnte områder. 

Noble Installation AS
Rudskogenveien 11
1894 RAKKESTAD
Rakkestad
Norge
Org. nr.: NO991431012

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031