23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Meidell satser hardt på Durma fiberlaser

I mange år har Meidell vært kjent for sine tynnplatemaskiner fra Durma. Nå ønsker maskinforhandleren å flagge Durma fiberlaser som en konkurransedyktig utfordrer i markedet.

- I Meidell har vi alltid vært opptatt av å være i takt med den teknologiske utviklingen, og som en naturlig konsekvens av det har vi nå tatt flere tydelige grep for å styrke vår satsning innen fiberlaserteknologien, og en viktig forutsetning er at vi har en stor og seriøs produsent i ryggen, sier salgsdirektør, Ola Nybråten.

Flagger fiberlaser
Durma er godt kjent i det norske markedet, hvor Meidell gjennom de siste tiårene har levert hundretalls kantpresser, platesakser, platevalser og plasmaskjærebord. til fornøyde kunder i hele landet.

- Det mange kanskje ikke vet, er at Durma i en årrekke også har utviklet og produsert fiberlasere, og ligger nå helt i toppen både når det gjelder teknologi og kvalitet. Prismessig er vi også svært konkurransedyktige med fiberlasere fra Durma, fortsetter Nybråten.

Nyansatt produktansvarlig
For å sette fart i fiberlasersatsningen har Meidell ansatt Arild Wangsmo som produktansvarlig på plateskjæring, og under dette ansvarsområdet ligger da også fiberlasere.

- Dette er et område hvor vi forventer en betydelig vekst i årene som kommer. Arild har jobbet med plateskjærende maskiner, både plasma og laser i mange år, og har unik produktkompetanse innen dette fagfeltet. I tillegg har han svært god kjennskap til kundenes behov innen dette segmentet, en kombinasjon vi tror gir oss de beste forutsetninger for å lykkes med denne satsningen, fortsetter Nybråten entusiastisk.

Tett dialog med produsent
I uke 27 var Frank Søgaard, kategoriansvarlig for platekategorien i Meidell, og produktansvarlig for plateskjæring Arild Wangsmo, på besøk hos Durma. Her fikk de tilført den nyeste informasjon og oppdateringer om produktnyheter og produktutvikling for fiberlasere, og kan rapportere om mange spennende nyheter.

Være best på service
Meidell kan, som en av få leverandører av fiberlasere i Norge, også tilby ekspertise og servicetjenester gjennom egen organisasjon.

- Vi tilbyr våre kunder igangkjøring, opplæring og vedlikeholdstjenester med egne folk på fiberlasere. Vi vet at effektive servicetjenester og kort responstid gir våre kunder betydelig økt oppetid på maskineri levert fra Meidell, og dette er noe vi rett og slett streber etter å være aller best på i våre kategorier, understreker Nybråten.

Ballen har begynt å rulle
- Vi har de siste månedene levert flere fiberlasere i ulike størrelser og kapasiteter, og på SMART industri-messen ble det solgt ytterligere to Durma fiberlasere, så vi er godt i gang. Vi inviterer alle som er nysgjerrige på spennende løsninger på skjæring generelt, eller som allerede har besluttet å investere i fiberlaser i nær fremtid, om å ta kontakt med oss, inviterer Ola Nybråten.

For mer informasjon se: www.meidell.no

P. Meidell AS
Stålfjæra 16
0975 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO814236692

Kontaktperson

AB

Send til en kollega

0.031