23948sdkhjf
Del siden

P. Meidell AS

Navnet P. Meidell er den beste garantien du kan få på høy kvalitet og fagkompetanse. Gjennom snart 130 år har bedriften tilbudt maskiner og utstyr til industribedrifter, og er i dag markedsledende i Norge.

Vi ønsker å bistå kundene på en profesjonell og effektiv måte ved å levere komplette løsninger - der alt fra vurdering av behov, opplæring og langsiktig service er en naturlig del av tilbudet. Vi hjelper deg som kunde å gjøre riktig investering, vi leverer til rett tid, vi monterer og igangsetter, vi yter profesjonell service, og vi framskaffer deler og forbruksmateriell.

Våre ansatte er alle spesialister på sine områder, har høy produktkunnskap og setter sin ære i at du som kunde skal bli fornøyd. Vår kunnskap skal være din trygghet.

Vårt hovedkontor er i Groruddalen i Oslo, hvor vi har et stort lager av både rekvisita og maskiner, noe som gjør oss svært leveringsdyktige. Vi har også avdelinger i Stavanger, Bergen, Trondheim  og på Skodje utenfor Ålesund. Dette sammen med god oppfølging og riktig pris og kvalitet på produktene, har gitt oss mange lojale kunder. En tillit vi er oppriktig stolte av!

Historien om bedriften starter så tidlig som i 1891, da P. Meidell og Ludvig Foss kjøpte J. A. Stampes Maskinforretning i Christiania. De la grunnlaget for det som i dag er en av de eldste og mest kjente bedriftene i bransjen.

Denne erfaringen og kunnskapen har gått gjennom generasjoner, en gave vi forvalter med omhu og bevissthet. Profesjonell kunnskap og utvikling er en forutsetning for å unne holde posisjonen som markedsledende, og er samtidig en ressurs for deg som kunde som skaper økt lønnsomhet.

P. Meidell AS
Stålfjæra 16
0975 OSLO
Norge
Org. nr.: NO814236692
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.047