23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Et løft for å møte kundene

Den danske elektronikkmessen E22: For Mirit Glas er det godt å møte kundene igjen etter COVID19-stansene

Mirit Glas produserer glass på bestilling til industri- og bedriftskunder. Dette betyr at det ikke er noen faste produkter å vise. Derfor ser salgssjef i Mirit Glas, Johan Stenfeldt Hansen, positive perspektiver i å gå på messer og gå i dialog med kundene om hvordan glass kan være løsningen for den enkelte bedrift.

Det var derfor opplagt for Mirit Glas å delta på den nylig avsluttede danske elektronikkmessen, E22, i Odense, hvor det var mulig å snakke om glassløsninger for for eksempel kamerabeskyttelse eller displayglass for kontrollpaneler til både gamle og nye potensielle kunder.

”Vi kommer ut og kan snakke om ekspertisen vår. Og vi møter sluttkunder som kanskje kommer til oss og ser at det er mye mer fornuftig å bruke glass i løsningene sine i stedet for plast,” sier Johan Stenfeldt Hansen.

Han forklarer at når kunder ønsker å bruke glass i produktene sine, ender de ofte opp med Mirit Glas fordi selskapet har erfaring med å produsere teknisk glass.

”En innledende dialog ender ofte med at vi gir råd til kundene om hvilken type glass som passer best for deres løsning,” bemerker Johan Stenfeldt Hansen og fortsetter:

"Det er ikke mange som kan det vi kan. Vi var også de eneste som stilte ut glass på messen."

Han er derfor glad for at Mirit Glas valgte å delta på E-22. For en B2B-bedrift som Mirit Glas handler en messe også om å spre kunnskapen om at det faktisk finnes en bedrift i Danmark som kan produsere glass til for eksempel elektronikkindustrien.

”Og så fikk vi snakket med både gamle kunder og knyttet mange nye kontakter hjemme. Det kan vi bare være fornøyd med."

Mirit-Glas A/S
Marielundvej 37 D - 1.sal
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
Org. nr.: DK31170508

Kontaktperson

JSH
Johan Stenfeldt Hansen
+45 44944449 js@mirit.dk

Send til en kollega

0.031