23948sdkhjf
Del siden

Mirit-Glas A/S

Mirit Glass AS er en ordreproduserende service- og handelsvirksomhet som driver med glassproduksjon. Vårt spesialområde er innen herdet glass ned til Ø5mm, og vi håndterer både enkeltstykker og serieproduksjon.

Vi produserer og leverer løsninger basert på individuelle behov og spesifikasjoner. Se video av vår produksjon.

Vi ønsker å være den innovative og kreative samarbeidspartneren som sammen med kunden skaper optimale løsninger. Vi tror at våre kunder ser en verdi i en leverandør som er engasjert og løser problemer. Vår fleksibilitet er til kundens fordel når det gjelder leveringstid og produktdesign.

 

Våre produktgrupper inkluderer for eksempel:

Seeglass brukes typisk der det er spesielle krav til arbeidstrykk, temperatur eller i forbindelse med aggressive kjemikalier. Seeglass produseres etter ønske i dimensjoner, tykkelse og evt. annen bearbeiding i henhold til diverse DIN-normer.

Herdet glass er mange ganger sterkere enn uherdet glass. Hvis herdet glass går i stykker, vil det granulere i små uskarpe biter. Fordelene med herdet glass er stor bruddstyrke, termisk motstandsdyktighet og sikkerhet ved brudd.

Teknisk glass. Avhengig av dine spesifikasjoner brukes forskjellige glass typer. For eksempel glass med spesielle transmissionsegenskaper, inkludert IR- og UV-bølgelengder, antirefleksglass og spesialslipet glass osv.

Belysningsglass. Forskjellige glass typer som filterglass, opalglass, beleggsglass osv. kan kombineres med sandblåsing, silketrykk osv. Dette kan leveres i herdet eller uherdet glass.

Buet og herdet glass. Som en av få tilbyr Mirit Glass AS produksjon av buet herdet glass. Buet glass brukes blant annet til entreprenørmaskiner, glassdisker, skilt, belysningsglass osv.

Glassrør. Glassrør i borosilikatglass og kvartsglass brukes ofte ved visuell strømkontroll, luftfeller og vannstandsglass osv.

 

Produksjonen:

Vår produksjon disponerer CNC-styrte maskiner, som gjør oss i stand til å serieprodusere flere tusen enheter. En fleksibel produksjon muliggjør også leveranser av enkelte stykker. I tillegg reserverer vi kapasitet for hasteleveranser – og derfor kan vi alltid tilby levering fra dag til dag.

Mirit Glass AS er et 100% privat eid selskap, og ble som Danmarks første glassherderi etablert i 1952. Vi holder til i København og Sønderjylland. Vi kjenner glassets fysiologi og bruksmuligheter. Det er her vi har vår bakgrunn, erfaring, kunnskap og kompetanse gjennom tre generasjoner.

Mirit-Glas A/S
Marielundvej 37 D - 1.sal
2730 Herlev
Danmark
Org. nr.: DK31170508
ISO 9001:2015
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.049