23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Noble Installation AS søker prosjektleder/ prosjektingeniør!

Hvordan skal VI lykkes sammen? Jobbe mot samme mål, med ansvarlighet og tillit begge veier. Interesse og kunnskap for å dekke kundenes behov, med en serviceinnstilt holdning. God teknisk forståelse, fokus på kvalitet og fleksibilitet

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Noble Installation AS opplever økt aktivitet, og søker PROSJEKTLEDER/ PROSJEKTINGENIØR for mange varierte og utfordrende oppgaver.

Vi tilbyr:
Et godt arbeidsmiljø hvor kollegaene dine har unik kompetanse og erfaring. Du vil få god opplæring og innføring i bedriftens «DNA» og systemer. Du får en interessant hverdag – og muligheten til å produsere produkter for kunder som setter detaljer, kvalitet og god dokumentasjon høyt.
Moderne lokaler, maskiner og utstyr og investeringsvillige eiere – gjør at de ansatte setter pris på å være en del av Noble Installation AS.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

OM:
Noble Installation AS er en innovativ nisjebedrift. Vi er ca. 40 ansatte, hvorav 10 er ingeniører/prosjektledere, og sammen med innleid personell, sysselsetter vi ca. 50 årsverk. Vår virksomhet er i stor grad rettet mot offshore-/ maritim sektor, men også landbasert industri. Vi har spesialkompetanse innenfor gassturbin eksossystemer, utstyr for legging av sjøkabel, samt produksjon av krevende produkter for offshore subsea- og topside applikasjoner.

Noble Installation holder til i egne moderne lokaler på Rudskogen, midt mellom Rakkestad og Sarpsborg. Totalt har vi 2350 kvm verksted og kontorer som ble bygget i 2010-2012. Eiendommen og verkstedet er i stadig utvikling.
Vi utvikler, designer, bygger, tester og installerer våre produkter, i tett samarbeid med kundene. Vi har også egne patenterte produkter og løsninger. I tillegg utføres produksjon basert på kundenes grunnlag. Vårt mekaniske verksted er topp moderne og svært godt utstyrt for krevende produksjonsoppdrag.

Noble Installation er godkjent lærebedrift, og tar ansvar for å rekruttere dyktige folk til bransjen ved å ha lærlinger i bedriften til enhver tid.
Bedriften er sertifisert i.h.t. ISO 9001:2015 og ISO 3834-2:2005

Se www.noble.no for mer informasjon.

--------------------------------------------------------------------------------------

Stillingen innebærer:
Mange av prosjektene utføres i vårt moderne, mekaniske verksted, og du får derfor en unik mulighet til å følge opp prosjektene fra A-Å. Størrelsen på prosjektene varierer, men alle er like viktige. Du har direkte kontakt med kundene om prosjektene du/ teamet har ansvaret for. Reisevirksomhet kan forekomme, da prosjektene også håndteres mot offshore og maritim sektor.

Arbeidsoppgaver:

  • Mekanisk engineering og prosjektering
  • Planlegge, lede og følge opp prosjekter fra start til slutt
  • Teknisk-, økonomisk og framdriftsansvar for egne prosjekter
  • HMS- og kvalitetsansvar for egne prosjekter
  • Tilrettelegge for best mulig produksjon i samarbeid med produksjonsleder og formenn/baser
  • Alltid jobbe i tråd med selskapets verdier, og gjennom lojalitet til disse være med å opprettholde og styrke bedriftens omdømme.
  • Selvstendig arbeid – men også i stor grad i teamarbeid.


Ønskede kvalifikasjoner:

  • Du har relevant teknisk utdanning, gjerne som ingeniør.
  • Du er erfaren prosjektleder/ prosjektingeniør, eller kanskje du er nyutdannet og vår kommende stjerne på laget?
  • Teknisk forståelse og interesse - og gjerne erfaring fra mekanisk bransje/ produksjonsmiljø, og/ eller offshore-kompetanse.
  • Erfaring med bruk av CAD-programmer, gjerne Inventor
  • Økonomisk forståelse – evne til å fokusere på lønnsomhet
  • Skandinavisk språk – og engelsk kunnskaper, muntlig og skriftlig.


Egenskaper Noble Installation ønsker:

  • Du trives i en hektisk hverdag og håndterer flere oppgaver samtidig.
  • Du har en positiv væremåte og trives med mennesker rundt deg.
  • Du lærer gjerne av andre, og liker å dele din kunnskap.
  • Du er fleksibel og løsningsorientert.
  • Du er god til å kommunisere med folk, internt - og eksternt med kunder og leverandører.

Hasteprosjekter og «vi fikser» - betyr mye for bedriften – og for deg. Noble Installation ønsker medarbeidere som har et ønske om å utvikle seg selv - og bedriften videre!

Noble Installation AS tilbyr også:
Vi er stolte av å være en bedrift med korte beslutningsveier og en dynamisk organisasjon.
Noble Installation tilbyr arbeid i en solid bedrift gjennom mange år, konkurransedyktige betingelser, og med gode pensjons- og forsikringsordninger. Lunsjordning og en fleksibel hverdag er det noe de ansatte setter stor pris på.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VEKKER DETTE DIN NYSGJERRIGHET?
Det burde det gjøre!


Kontakt HR- og rekrutteringskonsulent, Carine Helgesen, på tlf. +47 48 15 08 18 eller carine@bedriftskonsulent.no, for mer info – eller send CV og søknad direkte via lenken «SØK HER». Søknadene blir behandlet fortløpende. Skynd deg - vi har allerede mottatt mange meget sterke søknader. :) Konfidensiell behandling.

Ser fram til å høre fra deg!

Bedriftskonsulent Carine Helgesen bidrar til vellykkede prosesser med sitt personlige engasjement, med sin solide erfaring fra ledelse og med betydningsfulle nettverk. Produktene er i hovedsak: Rekrutteringstjenester, leder og bedriftsutvikling, samt kurs og foredrag innen nevnte områder. 

Noble Installation AS
Rudskogenveien 11
1894 RAKKESTAD
Rakkestad
Norge
Org. nr.: NO991431012

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031