23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Busch på World of Industrial Processing 2022

Energieffektiv vakuumforsyning muliggjør mer økonomiske produksjonsprosesser. Energieffektivitet vil være Buschs hovedtema i World of Industrial Processing 2022, som finner sted i Utrecht fra 27-30 september.

Busch Vacuum Solutions har tatt utfordringen med å utvikle og implementere svært energieffektive vakuumløsninger. Disse gjør det mulig for kunder i alle industrisektorer å spare energi og driftskostnader, og dermed drive mer økonomisk.  Vakuumekspertene vil også informere om den nye OTTO digitale tjenesteinnovasjonen i båsen.

 

På World of Industrial Processing-trade show vil Busch ikke bare gi et innblikk i sin omfattende produktportefølje for alle bransjer, men vil også kunngjøre sine nyeste vakuumløsninger. Økonomisk og sikker vakuumforsyning er et problem som blir stadig viktigere for alle bransjer når man vurderer måter å gjøre produksjonsprosesser mer økonomiske på, samtidig som man tar hensyn til energibesparelser og kostnadsreduksjoner. Det er viktig å se på hele produksjonsprosessen for å redusere energibehovet og driftskostnadene. Det er ikke tilstrekkelig å fokusere utelukkende på energibehovet til en vakuumpumpe. Vakuumpumpens varmeutslipps- eller kjølemetode og installasjonsstedet eller kontrollen utgjør en betydelig forskjell for den totale energibalansen. Busch tilbyr derfor ulike alternativer for varmegjenvinning eller forbedring av etterspørselsbasert kontroll av vakuumpumper.

 

I tillegg til å produsere energieffektive vakuumpumper for ulike teknologier, designer Busch også sentrale vakuumsystemer som er skreddersydd for å passe til kravene til individuelle kunder. Denne typen sentralisering av vakuumforsyning gir flere fordeler. For det første betyr det at det kreves færre vakuumpumper enn i en desentral vakuumforsyning. I kombinasjon med etterspørselsbasert kontroll gjør dette betydelige energibesparelser mulig. For det andre kan denne typen sentralisert vakuumsystem plasseres i et eget rom, slik at vakuumpumper ikke lenger trenger å installeres i produksjonsområder; Dette betyr at støy- og varmeutslipp elimineres fra arbeidsplasser. Skreddersydde varmegjenvinningskonsepter hjelper operatørene med å bruke den produserte spillvarmen og dermed oppnå ytterligere energibesparelser. I avkjølte produksjonsområder, som i næringsmiddelindustrien, skapes ytterligere besparelser ved sentralisering av vakuumforsyning, da klimaanlegg kan utformes for å være mindre. Sentralvakuumforsyninger gir også høy pålitelighet siden alle systemrelevante komponenter er utformet for å være redundante. Vedlikeholdsarbeid kan til og med utføres under pågående drift uten å pådra seg noe ytelsestap.

 

Produksjons nedetid er et stort og dyrt problem for fabrikker og må forebygges. Intelligente IoT-løsninger kan bidra til å redusere produksjons nedetid og spare mye penger. OTTO er den digitale tjenesteinnovasjonen av Busch Vacuum Solutions. Den kombinerer tilstandsovervåking av vakuumpumper med attraktive servicepakker. For høy prosesspålitelighet og mindre eierkostnader i fabrikker.

 

Vil du vite mer om kostnads- og energieffektive vakuumtjenester fra Busch?  Vakuumekspertene vil gjerne fortelle deg mer om effektivitet og OTTO.

Besøk Busch trade show i hall 8, booth nr.8E062

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

Marianne Torbjørnsen
Salgssjef innesalg
+47 418 67 306 marianne.torbjornsen@busch.no

Send til en kollega

0.047