23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Busch på ACHEMA 2022

Innovative vakuumløsninger for prosessindustrien. Fra 22. august til 26. august møtes den internasjonale prosessindustrien på ACHEMA i Frankfurt/Main.

I kjemisk og farmasøytisk prosessteknikk spiller vakuum en viktig rolle og bidrar til å fremskynde reaksjoner, beskytte materialer, skille individuelle stoffer fra hverandre eller gjøre reaksjoner mulig i utgangspunktet. Busch Vacuum Solutions vil vise frem sine innovative vakuumløsninger for prosessindustrien.

 

Et bredt spekter av prosesser innen kjemisk og farmasøytisk prosessteknikk krever skreddersydd og pålitelig vakuumteknologi. Med sin brede produktportefølje tilbyr Busch de riktige teknologiene for alle prosesser i prosessteknikk. Den velprøvde skruevakuumpumpen COBRA NC 0300 B er en fleksibel løsning for håndtering av sensitive og eksplosive gasser eller damper ved optimale trykk på 0,01 hPa (mbar) uten risiko for forurensning med driftsvæsker. Alle COBRA skruevakuumpumper kan konfigureres individuelt og tilpasses optimalt til de respektive prosessene.

 

På ACHEMA vil Busch stille ut COBRA NC 0300 B sammen med sin nyeste generasjon DOLPHIN væskeringsvakuumpumper. DOLPHIN LT-serien er et resultat av flere tiår med erfaring i bruk og videreutvikling av væskeringteknologi. Selv krevende applikasjoner, som evakuering av mettede gasser og damper, er mulig uten problemer. Driftsvæsken er vanligvis vann, men andre væsker kan brukes hvis det kreves av prosessforholdene. Takket være deres nye tetningskonsept med optimaliserte Viton- eller FFKM-tetninger, er de ideelle for bruksområder innen kjemisk og farmasøytisk prosessteknikk.

 

Skrue- og væskeringteknologi brukes også i vakuumsystemer for kjemisk og farmasøytisk prosessteknikk. Busch har mange års erfaring på dette feltet, både med standard vakuumsystemer som det mobile ATEX-vakuumsystemet SIMPLEX og med skreddersydde individuelle systemløsninger. Alle vakuumpumper og systemer for prosessteknikk er selvfølgelig også tilgjengelige i eksplosjonssikre versjoner i samsvar med ATEX-direktivet.

 

Buschs omfattende servicenettverk garanterer smidige prosesser og effektiv drift i prosessindustrien. Støttet av intelligente IoT-løsninger, kan produksjons nedetid minimeres ytterligere. For høy driftssikkerhet i eksplosjonsfarlige områder tilbyr Busch ATEX-kontrollen. Spesialkvalifiserte og sertifiserte Busch-serviceteknikere undersøker og dokumenterer alle ATEX-relevante komponenter i vakuumpumpen, blåseren eller kompressoren grundig.

 

Møt Busch vakuumeksperter for en personlig utveksling på ACHEMA 2022 i hall 8, booth H38.

 

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

Marianne Torbjørnsen
Salgssjef innesalg
+47 418 67 306 marianne.torbjornsen@busch.no

Send til en kollega

0.031