23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Unike produkter som effektiviserer oppgaver!

Gjennom sitt samarbeid med japanske Imao kan Bergsli-Hantek AS tilby en rekke unike produkter for oppspenning/fastspenning og hurtigkobling.

Imao sin serie innenfor enhåndskoblinger er meget praktiske når det kommer til skifte av verktøy, fiksturer og jigger eller i applikasjoner der man må bytte ut en større enhet, låse fast utstyr i en bestemt posisjon eller lignende.

Dette er produkter som gjør det mulig å spare betydelig med tid på verktøybytter eller andre tidkrevende oppgaver som tradisjonelt utføres ved å skru løs de ulike verktøyene/fiksturene. Produktene finnes som rene mekaniske løsninger i tillegg til pneumatiske varianter for applikasjoner som er automatiserte. Se bilde under som viser konvensjonell metode vs lignende oppgave ved hjelp av Imao sine produkter med enhåndsgrep.

Disse produktene er aktuelle for maskinbyggere/systemintegratorer som ønsker effektive og smarte løsninger for låsing, utskift av verktøy eller andre relevante funksjoner for å gjøre maskinen eller løsningen så attraktiv som mulig. Produktene er også aktuelle for utviklere/konstruktører som ønsker produkter med unike egenskaper i et sluttprodukt eller andre som trenger løsninger for rask og hurtig oppspenning kun ved hjelp av et enhåndsgrep.

Sjekk ut video av produktene:
https://youtu.be/_ENIx-TfF2I
https://youtu.be/SfnH34t8RZA

Sjekk også ut produktsiden

Vedlagt er også en katalog på dette utvalget samt en rekke ulike eksempler på applikasjoner under som referanse.

 Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon.

Bergsli-Hantek AS
Bedriftsvegen 64
3702 Skien
Skien
Norge
Org. nr.: NO914018773

Kontaktperson

SB
Simen Bergsli
Salgsingeniør
+47 93031114 simen@hantek-as.no

Send til en kollega

0.047