23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

God Jul fra oss i Busch Vakuumteknikk AS

2021 er året da vi lærte oss å verdsette det 2020 ikke ga oss. Det er året der vi kom oss på beina igjen etter en pandemi verden aldri hadde sett maken til.

Vi i Busch Vakuumteknikk AS er heldige og har holdt stø kurs gjennom både 2020 og 2021. Vi har hele tiden hatt fulle ordrebøker og det ser heller ikke ut til vi får mindre å gjøre fremover. De siste fem årene har vi hatt en gjennomsnittlig vekst på over 20%, og siden 2016 har vi mer enn doblet omsetningen vår som i år blir på over 100 MNOK. Vi har for alvor etablert oss som Norges største kompetansesenter innen industriell vakuumteknologi og jeg er stolt over å være leder for et team som aldri gir seg, står på når det trengs og ikke minst beholder humøret på veien. I løpet av året som har gått har vi styrket teamet vårt med flere nyansettelser, spesielt innenfor engineering og prosjektledelse. Jeg gleder meg til å se alt det spennende denne gjengen leverer i løpet av 2022!

For oss er innovasjon, kompetanse og nytenkning viktige nøkkelord i vårt daglige virke. I september ble Quantafuel tildelt Busch Innovation Award. Deres mål er å terminere den uholdbare forvaltningen av jordas ressurser ved å konvertere plastavfall til miljøvennlig drivstoff og kjemikalier. Vi gratulerer Quantafuel med den gjeve prisen og benytter anledningen til å takke for et svært spennende oppdrag! 

Med dette sier vi også tusen takk for andre interessante forespørsler og spennende utfordringer i året som har gått. Vi ser frem til videre samarbeid i året som kommer!

Med de beste ønsker om en riktig God Jul og et suksessrikt 2022! 

PS! I år har vi valgt å gi en julegave til Barnekreftforeningen. I tillegg til julegaven donerer vi kr 100 per nye norske følger vi får på Busch Vacuum Solutions sin globale LinkedIn-side. Støtt en god sak -  følg oss på LinkedIn!

Øyvind Hansen Billing

Daglig leder

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

Marianne Torbjørnsen
Salgssjef innesalg
+47 418 67 306 marianne.torbjornsen@busch.no

Send til en kollega

0.063