23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Overvåk produksjonen på en mer effektiv måte.

De rette seglass kan forbedre kvalitet og produksjonstid – som hos en av Mirit Glas sine offshore kunder, som sparer 150 arbeidsdager på året når de bruker våre spesialdesignede seglass.

”For oss er det en suksess, når vi sammen med vår kunde, finner frem til den rette løsning”, forteller Johan Stenfeldt fra Mirit Glas.

Seglass, som også kalles beholder vindu, inspeksjonsglass eller kontrollglass er en fellesbetegnelse for ett glass som brukes til å overvåke en prosess.

Mirit Glas er spesialister på å hjelpe kundene sine å designe de beste seglass som kan optimere kunden sin produksjon. Uansett om det dreier seg om næringsmiddelgodkjent (FKM) matkontaktmateriale, glass som skal fungere i eksplosive atmosfærer (ATEX) eller møte DIN-standarder, så har Mirit Glas erfaring med å produsere glasset.

”Vi vil gjerne være en seriøs partner for våre kunder og derfor er vi ISO-sertifisert, fordi det betyr noe, spesiellt for våre store kunder. Vi leverer imidlertid ikke bare til de store. Vi bruker å si at vi er med fra prototyper til serieproduksjon og fra iværksætter til etablerte virksomheter” konstaterer Johan Stenfeldt Hansen fra Mirit Glas

 

Les mer her

Mirit-Glas A/S
Marielundvej 37 D - 1.sal
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
Org. nr.: DK31170508

Kontaktperson

JSH
Johan Stenfeldt Hansen
+45 44944449 js@mirit.dk

Send til en kollega

0.031