23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

ASI Automatikk om iglidur E7

Påvist og nytt på samme tid: tribo-polymer iglidur E7 for energieffektive glidelagre. igus utvider sitt vanlige lagerutvalg med det svært slitesterke materialet iglidur E7

I tider med fremrykkende automatisering i industrien er det påkrevd holdbare, kostnadseffektive og fremfor alt energieffektive maskinkomponenter. Siden 1983 har igus utviklet tribo-polymerer for glattlagerteknologi som er fri for smøremidler og er derfor uten vedlikehold. Igus har totalt 57 iglidurmaterialer i sitt produktsortiment for forskjellige bruksområder. Iglidur E7 er blant dem. Tribo-polymeren har blitt brukt i skyveelementene i lineære dryline-systemer siden 2012 og har vært tilgjengelig i dryspin blyskruemuttere siden 2018. Iglidur E7 har allerede bevist seg i mange bruksområder som kameralinser, togdører og til og med  i 3D-skrivere. 

Alle iglidur-materialer blir testet av igus i sitt eget 3.800 kvadratmeter testlaboratorium i mer enn 15.000 applikasjonsrelaterte tester per år. I testlaboratoriet var iglidur E7 imponerende i pivottesten med en hastighet på 0,01 m / s og en belastning på 1MPa på alle sjakter med en veldig lav slitasje-koeffisient på 0,3 til 0,8. For øyeblikket er iglidur E7 tilgjengelig som glidelager i 12 standarddimensjoner. Ytterligere dimensjoner og tilpassede design i henhold til kundens spesifikasjoner er tilgjengelig på forespørsel hos ASI Automatikk.

Kilde : IGUS GmbH

ASI Automatikk AS
Sankt Hallvards vei 3
3414 Lierstranda
Drammen
Norge
Org. nr.: NO979308736

Kontaktperson

TZ

Send til en kollega

0.032