23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny dempet CoroBore® 825 gir bedre sikkerhet og økt produktivitet

Forbedret ytelse med Silent Tools™ dempeteknologi og et lettere og kortere finboringshode

Skjær- og verktøyleverandøren Sandvik Coromant lanserer en ny generasjon CoroBore® 825 dempet finboringsverktøy. Systemet bruker Silent Tools™-teknologien, med dempere som er dimensjonert spesielt slik at de passer til alle adapterestørrelsene i sortimentet og leverer maksimal ytelse for brukeren. For det første gir denne løsningen større prosessikkerhet i situasjoner der vibrasjonsproblemer ofte dukker opp, for eksempel ved maskinering med lange overheng, og dessuten forbedrer den produktiviteten ettersom kuttedataene kan økes betraktelig.

En av de viktigste nyhetene i den siste generasjonen verktøy er at materialet i finborenheten er endret fra stål til aluminium. I tillegg er finborenheten kortere, slik at demperen kommer nærmere skjæreggen, noe som er gunstig for prosesstabiliteten.

“Innvendige kanalerfor fremføring av kjøleveske, sikrer at den treffer rett på skjæreggen, og det bidrar til en forbedret overflatefinhet, høyere skjærhastighter og større prosessikkerhet,” sier Jenny Nilsson, global produktsjef hos Sandvik Coromant. “Den nye generasjonen verktøy vil gi optimal ytelse og stabilitet brukt sammen med en grunnholder – for å integrere verktøyet i en steilkon, HSK eller Coromant Capto®-spindel. Brukes flere forlengere, vil det redusere stabiliteten og ytelsen.”

CoroTurn®-skjærholdere for de nye verktøyene har inngangsvinkler på 92-95°. Det er med på å gi økt stabilitet på grunn av mindre utbøyning av verktøyet, noe som gjør det mulig å nærme seg bunnen av et blindhull uten å bruke en større del av skjærkanten.

CoroBore 825 er ideell for alle finboringsapplikasjoner og dekker diametere fra 19 til 167 mm (0,748 til 6,575 tommer) Et eget sortiment med skjærholdere kan brukes for å gjøre backboring operasjoner. Fremføring av kjølevæske er det samme for backboring som for frontboring.

For engelhets skyldleveres det komplette verktøyet med adapter og skjærholder som ett sett, med en produktkode.

Du finner mer informasjon på: www.sandvik.coromant.com/sv-se/products/corobore_825_826

Sandvik Coromant
street 1
7010 Trondheim
Ringerike
Norge
Org. nr.: NO915703607

Kontaktperson

AS

Send til en kollega

0.031