23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

FLIR Ex-XT serien termokamera

Kameraene er svært enkle å bruke og er spesielt designet for begynnere, eller teknisk personell som utfører førstelinje vedlikehold.

FLIR Ex-XT-serien bygger videre på den godt utprøvde Ex-serien, og er en serie med pek-og-skyt kameraer som lar deg utføre raske og presise inspeksjoner av alt fra elektriske anlegg, motorer, bygninger, og mye mer. Kameraene er svært enkle å bruke og er spesielt designet for begynnere, eller teknisk personell som utfører førstelinje vedlikehold. Bildene lagres på minnekort, som enkelt kan importeres til PC for videre analyse og rapportering.

Leveres med gratis programvare for analyse og rapportering

FLIR Tools programvaren følger med alle kameraer og kan lastes ned gratis fra FLIR sine nettsider. Denne programvaren lar deg importere, analysere og rapportere bildene du har tatt med kameraet ditt på en svært enkel måte. Du kan også oppdatere programvaren på kameraet raskt og enkelt via FLIR Tools.

FLIR Ex-serien har nå også WiFi kommunikasjon slik at du kan kommunisere direkte med mobiltelefon med FLIR Tools appen på din mobiltelefon for raske, enkle rapporter eller bildeark direkte ute i felt.

Nøkkelegenskaper for Ex-XT modellene:
- Meget robust utførelse med 2m falltest
- Integrert foto-kamera og MSX funksjon som gjør bildene dine ekstra skarpe
- Intuitivt og enkelt brukergrensesnitt med norsk språk både på kamera og i programvare på PC
- Bredt synsfelt lar deg se mer på samme bilde

For mer informasjon se datablad her på siden, eller ta kontakt med oss så hjelper vi deg å finne kameraet som passer din bruk. Ta også gjerne kontakt med oss for tips til hvordan du best utnytter funksjonaliteten i ditt kamera, eller i programvaren slik at du kan spare tid både ved bruk, analyse og rapportering.

Klikk her for å lese mer>>

IKM Instrutek AS
Elveveien 28
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO883385152

Kontaktperson

Monica Wiger Sørensen
Markedssjef
+47 45242068 Monica.Sorensen@IKM.no

Send til en kollega

0.047