23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Flukes Specials 2019

Inntil 35 % avslag på populære instrumenter i Flukes vårkampanje

Fluke, verdensledende innen kompakte og profesjonelle testverktøy, har nå tidsbegrensede spesialtilbud på noen av de mest populære instrumentene sine. Vårkampanjen (1. februar til 30. juni 2019 eller så lenge lagerbeholdningen rekker) innebærer inntil 35 % rabatt. Du finner instrumenter som er spesielt egnet til trygt arbeid (elektrotestere, strømtenger), høy produktivitet (installasjonstestere), generell testing (digitale multimetre og isolasjonstestere) og undersøkelser av bygg/utstyr (HVAC-pakke, termokameraer og termometre, laservatre). 

Designet for trygg måling 
Du trenger bare skyve den åpne gaffelen over en leder for at Flukes T6-1000 elektrotesterskal måle spenning og strøm på TN-systemer. Dette gjør det sikrere og enklere å utføre målinger i el-bokser fulle av ledninger. Du kan måle opp til 1000 V og 200 A samtidig, uten å måtte åpne deksler eller fjerne ledningshetter. Med på kjøpet får du et sett AC285 SureGrip™ krokodilleklemmer (som griper alt fra finmasket vaier til en 20 mm bolt) og et robust HT-6-hylster. Det kreves nøye planlegging, sikre arbeidsmetoder og rett verktøy brukt riktig for å jobbe trygt. Med Flukes 376 FC AC/DC-strømtang med sann RMSer det trygt å måle i el-bokser fulle av ledninger, og den har trådløs kommunikasjon og datalogging. Kjøp 376 FC til spesialpris, så får du i tillegg et 114 digitalt multimeter (kompakt med enkel enhåndsbetjening og automatisk valg av AC/DC) med på kjøpet.

Høy produktivitet – effektivt arbeid
Flukes installasjonstestere i 1660-serien utfører kritiske installasjonstester for å hindre skade på utstyr som installeres. Kjøp en Fluke 1663 eller 1664FC multifunksjonell installasjonstesterog få en T6-600 eller T6-1000 med på kjøpet. 1664FC sender resultater trådløst via smarttelefon rett fra felten, mens T6-serien har integrert FieldSense-teknologi for at du raskt og enkelt skal kunne måle spenning på TN-systemer ved å føre den åpne gaffelen over en leder – uten behov for testledninger. 

Universalinstrumenter for alle bruksområder
Universalinstrumentet Fluke 115 DMMer ideelt for hurtig verifisering og kundeservice. Det måler spenninger opp til 600 V og strøm opp til 10 A, og den har en stor skjerm med hvit LED bakgrunnsbelysning for arbeid i dårlig belyste områder. Dette spesialtilbudet gjør at du sparer over 35 % på Fluke 115 DMM sikkerhetspakke med Fluke TLK-225 SureGrip™ testledningssett. 

Presisjonen, påliteligheten og brukervennligheten til DMM-er i Fluke 170-seriengjør dem til bransjestandarden for digitale multimetre med sann RMS. De har alle egenskapene du trenger for å feilsøke og reparere mange problemer i elektriske og elektroniske systemer. Kjøp et Fluke 175 digitalt multimeter til en svært gunstig pris i tilbudsperioden, og få med sammenfoldbare Bluetooth hodetelefoner på kjøpet. Fluke 1507 isolasjonstesterer kompakt, robust, pålitelig og enkel å bruke. Den har flere testspenninger og er perfekt for ulike typer feilsøking, kommisjonering og forebyggende vedlikehold. Tilleggsfinesser som en fjerntestingsprobe, gjør at du sparer tid og penger når du tester. Fluke 1507 isolasjonsmotstandstester tilbys nå til samme pris som en Fluke 1503. 

Spesialinstrumenter for feilsøking av industrisystemer, elektriske anlegg og bygningssystemer
Elektrikere og teknikere kan øke inspeksjons- og reparasjonshastigheten med termokameraet Fluke TiS45. Det har en oppløsning på 19 200 piksler (160 x 120) og Flukes eksklusive IR-Fusion® AutoBlend- og bilde-i-bilde-modus. Kjøp et Fluke TiS45, og få en Fluke 971 temperatur- og fuktighetsmåler som overvåker to nøkkelfaktorer for komfort i bygninger, med på kjøpet. Et spesialtilbud gjør at du sparer 36 % på Fluke 62 MAX+ IR-termometer. Termometeret er alt du forventer fra ekspertene innen måleverktøy. Det er kompakt, svært nøyaktig og brukervennlig samt IP54-klassifisert for støv- og vannbestandighet. Med Fluke 561 kontaktfritt IR-termometerkan du måle på kort og langt hold, uten å klatre i stiger. Det kombinerer alle temperaturmålingsfunksjonene som fagfolk innen industri, elektro og HVAC/R trenger, i ett verktøy. 

Spar tid på monteringer 
Bruk et laservater, så unngår du lange og kjedelige oppsettinger. Fluke 180LR laservater med rød stråleer et robust, selvnivellerende vater med horisontalt og vertikalt kryss for rask og nøyaktig vatring og oppsetting. Du får en justerbar tripod for innendørsarbeid, med libelle og ben som låser hverandre, med på kjøpet. Fluke 180LG laservater med grønn stråleviser klare, grønne lodd- og vaterlinjer i et 180-graders synsfelt, innendørs og utendørs. Det har den robuste utformingen som du forventer fra Fluke, og du får nå en justerbar tripod med libelle og ben som låser hverandre, med på kjøpet. Nøyaktige besparelser varierer etter land og valuta. 

Klikk her for å se produktene>>

IKM Instrutek AS
Elveveien 28
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO883385152

Kontaktperson

Monica Wiger Sørensen
Markedssjef
+47 45242068 Monica.Sorensen@IKM.no

Send til en kollega

0.063