23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Honeywell kvalitetskontrollere

Alt fra enkle typer med kun en inn- og utgang, og opp til avanserte kontrollere

Honeywell leverer kvalitetskontrollere fra enkle typer med kun en inngang og en utgang, og opp til avanserte kontrollere med matematiske funksjoner og analoge utganger. Fordelen med dette store utvalget er du kan velge den rimeligste kontrolleren som passer til din applikasjon, og fremdeles få den gode Honeywellkvaliteten.

Ved enkel temperaturkontroll med en digital utgang gjør Easyset Digital Controller jobben. EDC201, EDC202 og EDC203 industrielle kontrollere gir presis temperaturkontroll av temperaturkamre, ovner, tørketromler og pakkemaskiner med en inngang og en utgang. Kontrollerne er tilgjengelige i standard 1/16 DIN, 1/8 DIN og 1/4 DIN størrelser. Store og klare firesifrede LED-displayer, og knapper i front gir intuitiv bruk og enkel konfigurasjon av kontrollerne.

Ved behov for å programmere kontrolleren i større grad vil DCP50 digitalkontroller være et naturlig startpunkt. DCP50 støtter inntil 4 programprofiler med opptil 16 segmenter per profil, og kan overvåke og kontrollere temperaturer, trykk og nivåer i et bredt spekter av applikasjoner som plast og næringsmiddelindustrien, ovner, emballasje og  miljøkamre. Det store og lettleste, doble femsifrede displayet og tastaturet gjør DCP50 enkel å konfigurere og bruke. DCP50 sin enestående fleksibilitet gjør at du kan konfigurere enheten for et bredt spekter av applikasjoner.

Les mer her>>

IKM Instrutek AS
Elveveien 28
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO883385152

Kontaktperson

Monica Wiger Sørensen
Markedssjef
+47 45242068 Monica.Sorensen@IKM.no

Send til en kollega

0.047