23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny Key Account Manager hos IKM Instrutek AS

Som et ledd i å styrke vårt operative salgsarbeide er John-Kåre Thilesen ansatt som ny Key Account Manager innen automasjon ved hovedkontoret i Larvik.

IKM Instrutek er en ledende salgs- og service leverandør innen test- og måleinstrumenter. Vi har spesialkompetanse innen elektro, elektronikk, automasjon, tilstandskontroll, maritim navigasjon og kommunikasjon samt kalibrering. Som en komplett samarbeidspartner tilbyr vi våre produkter og tjenester til blant annet industri, marine og offshore, installatører, strømleverandører, teknisk opplæring til skoleverket og offentlig tjeneste.

Selskapet har hovedkontor i Larvik og avd. kontor i Stavanger, Bergen og Ålesund. Vi er 50 ansatte, har en budsjettert omsetning for 2017 på kr 185 mill. og er en del av IKM Gruppen med ca. 2 450 ansatte som har en budsjettert omsetning for 2017 på 3,5 milliarder.

John-Kåre Thilesen er utdannet fra høgskole som elektronikkingeniør med et fagbrev som prosessoperatør. Han har lang og bred fartstid i næringen og hans kompetanse vil være et flott tilskudd ved avdelingen for automasjonsprodukter. Hans erfaring vil komme til gode da hans oppgaver primært vil være operativt salgsarbeide mot industri med behov for prosessinstrumenter/instrumentering.

Vi benytter sjansen til å ønske John-Kåre velkommen med på laget og lykke til i sin nye stilling!

IKM Instrutek AS
Elveveien 28
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO883385152

Kontaktperson

Monica Wiger Sørensen
Markedssjef
+47 45242068 Monica.Sorensen@IKM.no

Send til en kollega

0.078