23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Komplett løsning for å skape smarte fabrikker

KUKAs investering i Device Insight gir spisskompetanse om plattformer for IIoT

KUKA har investert i selskapet Device Insight GmbH i München. Formålet er en ytterligere styrking av ekspertisen innen IIoT – Industrial Internet of Things – i det nystartede datterselskapet Connyun GmbH.
–  Med økt kompetanse innen kunstig intelligens, stordata, plattformer for IoT og skytjenester kan connyun hjelpe kundene med å skape enda smartere fabrikker, sier Joacim Lorentsson, salgsansvarlig KUKA Nordic. 

Device Insight GmbH får via KUKA tilgang til et globalt nettverk av industrikunder og stor kunnskap om automatisering. De har spisskompetanse når det gjelder plattformer for IoT i automatiserte industrimiljøer, og de er spesialister på det tekniske rundt hvordan maskiner kobles sammen i nettverk.

– Kombinasjonen av de to selskapenes sterke sider innebærer at vi tar IoT og smarte fabrikker til et nytt nivå. Nå kan vi hjelpe kundene med å digitalisere produksjonen sin på en svært effektiv og fremgangsrik måte.

IoT teknikk fra Device Insight som brukes til å skape smarte fabrikker, bidrar også til at KUKA kan gjennomføre store Industri 4.0-prosjekter med kundene sine.

– Først og fremst blir vi utrolig sterke på programvaresiden. Nå har vi alle verktøy som er nødvendige for å lage fullstendige digitale forløp i fabrikker. Gjennom kombinasjonen av plattformer for IoT og aktivatorer som roboter samt mobile plattformer fra KUKA kan smarte fabrikker for fremtiden bli virkelighet, sier Joacim Lorentsson.

Device Insight har utviklet og arbeidet med IoT siden 2003 og er en ledende aktør på det europeiske markedet, med nesten en million tilkoblede utrustninger samt ca. hundre eksperter på området. Investeringen i selskapet inngår i KUKAs satsing på konseptet med å bygge smarte fabrikker. Det nye samarbeidet selskapene imellom gir dem økte muligheter for flere store forretninger samt til å vokse internasjonalt.

KUKA Nordic Norway
Sentrumsvegen 5
2860 HOV
Oslo
Norge
Org. nr.: NO984735200

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047