23948sdkhjf
Del siden

KUKA Nordic Norway

Everything that moves in automation comes from KUKA Roboter.

Kreativitet, innovasjon og evnen til å være dynamisk er oppskriften på økonomisk suksess og markedsledelse. Disse er i sin tur basert på et syn, på den ene side, en forståelse av kundebehov og evne til å reagere på disse og på den annen side betyr at vi vet allerede av utfordringene som både mennesker og maskiner vil stå overfor i fremtiden.

Roboter blir stadig mer et akseptert element når det kommer til automatisering. Dette er en parallell til utviklingen av robotens funksjonalitet, noe som har ført til nye applikasjonsområder rundt og utenfor bransjen. Roboten kan skru, sortere, pakke, sveise, helle lim, drille… stort sett hva som helst. Disse ulike oppgavene utfører den også mer produktivt enn det som er mulig med mer tradisjonelle metoder .

Mennesker og maskiner
Et viktig skritt i den pågående utviklingen av roboter er utviklingen mellom menneske og maskin. I denne ånd arbeider KUKA intensivt for å ytterligere forbedre de ulike sikkerhetsstandardene som i fremtiden vil gjøre det mulig for mennesker og roboter å jobbe sammen - for eksempel i bilindustrien i installasjon av seter eller andre detaljer. Dette vil også åpne for nye anvendelser av roboter, som for eksempel KUKA Robocoaster .

Nettverk
KUKA Robot-konsernets kundeservice utvides og styrkes kontinuerlig gjennom etablering av nye datterselskaper. Dette betyr igjen at våre kunder dra nytte av en lokal tilstedeværelse i nesten hele verden. Videre har KUKAs program for System Partner blitt implementert med målsetningen om å etablere et globalt nettverk av dyktige og sertifiserte systempartnere. Dette vil muliggjøre Kuka Robot-konsernets etablering som en kompetent partner med løsninger for alle bransjer og bruksområder. KUKA Robot Group vil dermed være i stand til å gi sine kunder med profesjonelle løsninger tilpasset deres spesifikke behov - hvor som helst i verden. Med støtte fra sitt sterke morselskap, KUKA.

KUKA Nordic Norway
Sentrumsvegen 5
2860 HOV
Norge
Org. nr.: NO984735200
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.047