23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

DATRON neo, cnc-fres med "plug & play" styring, bestilt av 100 bedrifter på kort tid!

I høst lanserte DATRON sin revolusjonerende cnc-fres DATRON neo, med «Plug-and-Play» styring. DATRON neo gir selv uerfarne brukere full kontroll på 3-akse fresingen!

DATRON neo: Simpler. Quicker. Smarter

Den nye ultrakompakte høyhastighets-fresen, Datron neo, er en ekte all-rounder for småserie-produksjon og prototyping.

På grunn av maskinens dynamikk gir den en høy overflatekvalitet og avansert gravering ved bruk av små verktøy. Den er ideell for et bredt spekter av applikasjoner og fresbare materialer. Datron neo er en fleksibel maskineringsløsning for både konvensjonelle produksjonsbedrifter og effektive prototypelaboratorier.

Med «Plug-and-Play» system og nye DATRON next software har operatøren full kontroll på 3-akse fresing, selv uten mange års erfaring som maskinist.  Med en liknende sveipefunksjon som på en smarttelefon, blir freseprosessen nesten like enkelt som en 3D-utskrift. Assisterende funksjoner og et integrert kamera hjelper operatøren, via bare noen få trinn, til å starte en vellykket freseprosess.

Selvforklarende ikoner og realistiske 3D-illustrasjoner av verktøy og komponenter legger til rette for rask identifisering av ulike funksjoner, og gir en positiv brukeropplevelse. Den absolutte største fordelen med DATRON neo-teknologi er kombinasjonen av et kamera i arbeidsområdet, kontrollert av en sensitiv multi-touch-skjerm. Dette gjør at brukeren enkelt kan finne og sette opp arbeidsstykket med sveipebevegelser som hindrer den tidkrevende manuelle inntastingen av komplekse numeriske data. I tillegg, blir operatøren gitt anledning til å simulere freseprosessen i 3D på forhånd, og kan justere detaljer før faktisk fresing. Etter et svært raskt oppsett av delen, kan brukeren stole på den velprøvde høyhastighets fresekvaliteten til DATRON.

Visuelt er DATRON neo også i innovativ særklasse. Like før den offisielle lanseringen av maskinen, fikk denne industrielle freseløsningen utmerkelsen «red dot industriell design award 2016». Med sitt enkle og tidløse design, er dette en 3-akse fresemaskin for fremtiden. Den tilbyr ergonomisk bruk, spesielt konstruert for å maskinere aluminium samt ikke-jernholdige metaller, tre, konstruert plast og kompositter.

Den fullt utstyrte høyhastighetsfresen er plassbesparende, da den ikke er større enn at den passerer forbi alle standard døråpninger! Spesielt egnet for småserie-produksjon og prototypemiljøer. Maskinen måler kun H 188 cm x B 80 cm x D 130 cm, og veier 700 kg.

Traverse path (X x Y x Z): 520 mm x 420 mm x 220 mm
Machining area (X x Y): 500 mm x 400 mm
Gantry height: 175 mm
Spindelhastighet: opp 40.000 omdr./min.
Matningshastighet: 28 m/min.

Flere tekniske data, klikk her.

Kontakt ABC-Maskin AS for pris og mer info.

 

ABC-Maskin AS
Rødmyrlia 6
3735 Skien
Skien
Norge
Org. nr.: NO933618099

Kontaktperson

HSR
H. Svennungsen Rinde
Daglig leder
firmapost@abc-maskin.no

Send til en kollega

0.047