23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Effektivt og nyskapende løfteredskap

SERVI har i en årrekke levert utstyr for prøving av betong, tilslag og asfalt. Som en naturlig forlengelse av dette tilbyr vi nå løfteredskap.

Knut Tønnessen i Ingeniørfirma Knut Tønnessen AS, har valgt å legge ned sin virksomhet - SERVI overtar det danske agenturet BSV Krantilbehør. Knut Tønnessen har i mange år sørget for fornøyde kunder og levert produkter av høy kvalitet. SERVI vil videreføre dette arbeidet og sikre at dere som kunder fortsatt har en leverandør dere kan stole på. Ta kontakt for tilbud og ytterligere informasjon om produktene.

PALLEGAFLER
En pallegaffel er ikke bare en pallegaffel - det er viktig at både funksjonalitet og formål henger sammen. Med vårt løfteutstyr har vi fokus på smarte løsninger, som er i stand til å løse oppgavene effektivt og nyskapende. Vårt verktøy er nøkkelen til enkel håndtering av tunge materialer.

Vi leverer ulike typer gafler for kranbruk. Vi har moderne gafler som er mulig å tilpasse til hver oppgave, med en løftekapasitet opp til tre tonn. I tillegg kan vi levere unike løsninger tilpasset akkurat ditt behov. Ved å bruke produkter fra oss, får du et produkt som er slitesterkt, funksjonelt og enkelt å bruke.

 
LØFTEKLYPER
Alle våre løfteklyper er utstyrt med BSV's patenterte palsystem som garanterer 100% automatisert arbeidsflyt. Når klypen plasseres på lasten utløses en låsehake slik at klypen via saksearmene holder lasten inntil den er plassert på ønsket sted, og klypen frigjøres.

Våre standardklyper er laget for betongelementer, kantstein og rør. I tillegg kan vi levere kundetilpassede løsninger, skreddersydd til ditt behov.

Enkelte av våre rørklyper er asymmetriske slik at de kan løfte rør som ligger tett inntil hverandre. Dette forenkler arbeidet slik at det kun blir én løfteoperasjon for å flytte røret.

GRABBER
SERVI fører to typer grabber, KS II grab og Combi grab.

KS II er en solid gravegrab med høy kraft og god vridningsstabilitet. Den er godt egnet for arbeid med flytting av løsmasser der det er vanskelig å komme til med gravemaskin, for eksempel ved arbeid på torvtak og liknende.

Combi-grabben er en allsidig grabb som kan leveres med flere typer skuffer og gafler. Den smarte konstruksjonen gjør det enkelt å bytte mellom de forskellige verktøyene. Combi-grabben kan også leveres med verktøy for løfting av kantstein.


KONTAKTINFORMASJON
Dersom du ønsker mer informasjon kan du kontakte oss på:
Telefon: 481 92 343 - E-post:  Øyvind Hurrød , odh@servi.no eller Jørn Johansen, jnj@servi.no

 

Servi AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 SKI
Ski
Norge
Org. nr.: NO936370446

Kontaktperson

BV
Babis Vaxevanidis
Avdelingsleder Kundeservice
+47 64979789 post@servi.no

Send til en kollega

0.047