23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Flow Vannskjærer Mach 4

Flow tilbyr de mest omfattende utvalg av vannskjærere, tilgjengelig modeller i alle størrelser og budsjetter

Ikke alle skjære behov er de samme. Ikke alle produksjonskrav er identiske. Ikke alle vannskjæremaskiner er skapt like. Flow ønsker å introdusere deg til samling av vannskjæremaskiner som overgår resten - Mach 4-serien fra Flow.

Vannskjæremaskiner er den mest allsidige maskinen prosess i verden. Hvorfor? Fordi du kan skjære nesten hvilken som helst form, uansett materiale, uten sekundær foredling som kreves. Hos Flow har vi konsekvent utviklet alle de revolusjonære teknologiske fremskritt i vannskjære bransje, og våre Mach 4 serien vannskjæremaskiner er utstyrt med det beste av den beste teknologien.

Flow's Mach 4-serien inneholder eksklusiv Hyper Pressure Technology, slik at du kan skjære raskere, redusere kostnadene og øke produksjonen. Og, at våre Advanced Dynamic vannskjære teknologi gjør at du produsere de mest nøyaktige delene raskere.
Når det gjelder vannskjæremaskiner, sammenligner ingenting til Mach 4-serien.

Ultimate vannskjæremaskinen er klar til å møte enhver utfordring

Mach 4 Series vannskjæremaskin systemer med funksjonen Flow nyeste Dynamic vannjet-teknologi med avansert skråsnitt og 3D-funksjoner. Flow's Revolutionary Dynamic vanskjæring XD gir opp til 60 grader for bevegelse som gir deg den ultimate i nøyaktighet, hastighet og fleksibilitet. Ingen andre system i verden sammenlikner.

Skjær Raskere med Høyeste pumpetrykk som er tilgjengelig, 94000 psi Hyper Pressure Technology
Med det høyeste trykket tilgjengelig i vannskjæring, er Mach 4 serien vannskjæremaskiner rustet til å utkonkurrere konkurransen med letthet. Våre HyperJet pumper er skapt for trykk opp til 94 000 psi! Du vil skjære 30-50% raskere, bruker 30-50% mindre slite deler, og allerede med 20-30% lavere kostnader produsert del.

FLOWXPERT - Avansert Waterjet Cutting Software Made Easy

FlowXpert har den ultimate i avansert teknologi for å maksimere produktiviteten samtidig som tiden din. Start med å tegne en del med vår lett-å-bruke Xpert Design programvare, eller bare importere en del fra praktisk talt alle standard CAD 2D eller 3D format. Når geometri er valgt, gjelder FlowXpert Flow eksklusive SmartStream teknologi for å optimalisere skjære hastigheter basert på en rekke av bruker-input parametere som ønsket kanten finish, materialtykkelse, og materialtype. Bruk av vår enestående erfaring som oppfinnerne av vannskjæremaskiner, har vi skapt det mest omfattende materialet biblioteket i bransjen, med godt over 100 lab-testet materiale. FlowPro med SmartStream teknologi forstår nøyaktig hvordan materiale og dets tykkelse vil effekten av strålens oppførsel og tar alle gjetting ut av å lage en perfekt del ... første gang.

LVD Scandinavia AS
Henrik Bullsveg 42
2069 Jessheim
Ullensaker
Norge
Org. nr.: NO916606249

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047