23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

LVD introduserer nytt basis fiberlaser skjæresystem

LVD utvider sin fiberlaser produktportefølje med introduksjonen av Lynx FL, et kosteffektiv fiberlaser skjæresystem som ble vist for første gang på CIMT i Beijing nå i april 2015.

Fremstilt for kosteffektiv fiberlaserprosess.
Lynx tilbyr muligheten til å entre fibelaserverdenen med fleksibilitet til å jobbe med en rekke materialtyper og tykkelser innenfor et kostnadseffektivt budsjett.

Fleksible materialmuligheter
Drevet av en høyeffektiv IPG (2 kW) fiberlaserkilde, gir Lynx dynamiske og nøyaktige resultater ved skjæring i tynnplater av tradisjonelle metallmaterialer som stål, rustfritt stål og aluminium, samt gir muligheten til å effektivt bearbeide metaller som kobber og messing.
Økt stråleabsorpsjon av den 1 um bølgelengdelaserstrålen ved materialet gir strålen prosesshastigheter som er opp til tre ganger hurtigere enn CO2 laserkilder i tynne metallplater.

Automatisert bordbyttesystem
Med et kompakt design maksimerer Lynx oppetiden med et integrert vekselbordsystem som tillater at et bord lastes samtidig som maskinen skjærer på det andre bordet. Bordbyttet skjer på kun 35 sekunder.

Integrert kontroll og drivsystem
Lynx er utstyrt med et integrert Siemens CNC kontroll- og drivsystem som garanterer høyest mulig nøyaktighet og repeterbarhet selv i høye hastigheter.

Skjærehodet
Det nye skjærehodet med Precitec "Light-Cutter" garanterer høy skjærehastighet med svært god kuttkvalitet. Det inneholder et beskyttelseglass som er raskt og enkelt å bytte, er utstyrt med temperatur- og konstant avstandskontroll og et beskyttelsesystem som hindrer kollisjon.
Les mer her
lvd@lvdsn.no

LVD Scandinavia AS
Henrik Bullsveg 42
2069 Jessheim
Ullensaker
Norge
Org. nr.: NO916606249

Kontaktperson

TJ

Send til en kollega

0.033