23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

SSABs og Rautaruukkis byggavdelinger blir Ruukki Construction

I slutten av juli kjøpte SSAB opp det finske stålkonsernet Ruukki. Som en følge av dette slår de to stålkonserns byggavdelinger seg sammen under navnet Ruukki Construction.

- Vi fortsetter å drive forretninger som vi alltid har gjort: produkter, tjenester, kontrakter og kontaktpersoner vil forbli uendret. Det nye, sammenslåtte selskapet vil gjøre oss i stand til å betjene kundene våre med en bredere produktportefølje. Andre fordeler som kommer som en konsekvens av denne sammenslåingen er at vi kan bygge på våre kombinerte kunnskaper og slik utvikle hele byggavdelingen med nye produkter og tjenester. Først og fremst er det kundene som drar nytte av dette, forklarer Marko Somerma, som leder Ruukki Construction.

Ruukki Construction produserer takprodukter for kunder og profesjonelle i takbransjen under merkevarenavnene Plannja og Ruukki. Disse er tilgjengelige fra et bredt nettverk av forhandlere. Takprodukter og -tjenester er også tilgjengelige fra Ruukki Express- og Plannja-servicepunkter.

Ruukki Constructions profesjonelle kunder omfatter også utviklere og byggfirmaer. Selskapet produserer bygningskomponenter som inkluderer stålrammer for bygninger, bærende takprodukter, regnskjermpaneler og sandwichelemeter som brukes i vegger. I tillegg til produkter leverer også selskapet design- og installasjonstjenester til kundene.

SSAB Svensk Stål AS
Drammensveien 288
0283 Oslo
Oslo
Norge

Kontaktperson

HEP
Hans Erik Pedersen
Managing Director
+47 908 32 041 hans-erik.pedersen@ssab.com

Send til en kollega

0.032